Επ. Αμμοχώστου: Κλειστά όλα τα νυχτερινά κέντρα


Κλειστά θα παραμείνουν τα νυχτερινά Κέντρα της επαρχίας Αμμοχώστου αυτή την εβδομάδα (τουλάχιστον), επιδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο υπεύθυνη στάση απέναντι στο κοινό!

Έχοντας ως βασικό μέλημά τους την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών, με ανακοινώσεις τους ενημερώνουν για τα μέτρα που λαμβάνουν αναφορικά με τον στόχο της πολιτείας για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.


Δείτε τις ανακοινώσεις των χώρων διασκέδασης:

 Black’N’White

Η διεύθυνση και το προσωπικό του νυχτερινού κέντρου αναψυχης Black’N’White για σκοπούς συμμόρφωσης μας με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ημερ. 10/03/2020 για τα μέτρα αντιμετώπισης της επιδημίας του κορωνοιου, ανακοινώνουμε ότι η λειτουργία του κέντρου αναστέλλεται μέχρι τις 31/03/2020 ή και νεοτέρας απόφασης του Υπουργείου Υγείας.

Σας ευχόμαστε καλή υγεία και ευχόμαστε να σας δούμε σύντομα

Διεύθυνση και προσωπικό
Club Black’N’White

«Κουρσάρος Music Bar»
Ο «Κουρσάρος Music Bar», στην Περνέρα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι, «λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό, αναβάλλεται η συναυλία του Χρίστου Θηβαίου και επαναπρογραμματίζεται για την 1η Μαΐου. Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια αυτά θα συνεχίσουν να ισχύουν. Εάν δεν επιθυμείτε να παραστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 99852419 για επιστροφή.

Lock And Hatters

Το Lock and Hatters στο Παραλίμνι, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλοντας να εναρμονιστεί με τις οδηγίες της Κυβέρνησης, αναβάλλει τα event αυτής της εβδομάδας. Αναλόγως εξελίξεων θα ενημερώσει το κοινό για τα event της επόμενης εβδομάδας.

Α CLUB 

Το A club στην Αγία Νάπα θα παραμείνει κλειστό μέχρι της 31 Μαρτίου. Η ανακοίνωση: "Σεβόμενοι τις Αποφάσεις του υπουργικού Συμβουλίου και υποδείξεις ιατρών - λοιμωξιολόγων το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό μέχρι και τις 31 Μαρτίου...
Προτρέπουμε όλον τον κόσμο και τους επιχειρηματίες να ακολουθήσουν όλες τις υποδείξεις του Υπουργείου για το καλό του τόπου μας και του κόσμου μας..."

PRIVA CLUB

Κλειστό αυτή την εβδομάδα θα είναι και το Priva Club στην Αγία Νάπα το οποίο τονίζει: "Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Priva Club σας ενημερώνει ότι λογώ των μέτρων πρόληψης που εφάρμοσε η Κυπριακή Δημοκρατία για την μείωση της εξάπλωσης του ιού COVID-19 (CORONAVIRUS το event του Σαββάτου 14/3/20 αναβάλλεται."

neAmmochostos