Επ. Αμμοχώστου: Χειροπέδες σε 37χρονο που καταζητείτο για 16 κιλά ναρκωτικά από το 2017


Στη σύλληψη 37χρονου, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με υπόθεση κατοχής ναρκωτικών, βάρους κοντά στα 16 κιλά, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας. Η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών - ΥΚΑΝ, κατά τη διάρκεια επιχείρησης στις 24 Φεβρουαρίου, 2017.
 
Η επιχείρηση της ΥΚΑΝ, πραγματοποιήθηκε μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών που ανέφεραν ότι, σε υποστατικά που διαχειρίζεται ο 37χρονος, στην επαρχία Αμμοχώστου, αποκρύπτονται ποσότητες ναρκωτικών.
 
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 12,8 κιλών περίπου, ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 3,1 κιλών περίπου, ένας μύλος αλέσεως και τέσσερις ζυγαριές ακριβείας, με ίχνη κάνναβης, ένα αεροβόλο τυφέκιο, το οποίο δεν ήταν εγγεγραμμένο, 16 φυσίγγια πιστολιού και αριθμός μέσων παγίδευσης άγριων πτηνών.
 
Εναντίον του 37χρονου είχε εκδοθεί Δικαστικό ένταλμα σύλληψης και έκτοτε καταζητείτο από την Αστυνομία, ενώ τα στοιχεία και φωτογραφία του είχαν δοθεί στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.
 
Το πρωί χθες Παρασκευή, μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν τον 37χρονο στην επαρχία Αμμοχώστου και προχώρησαν στη σύλληψή του. Ακολούθως ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο ενέκρινε αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για περίοδο εφτά ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.
 
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζει τις εξετάσεις.