Επ. Αμμοχώστου: Τα μεγάλα προβλήματα των Κέντρων Εστίασης και η δημοσιογραφική διάσκεψη


Στο πλευρό των ιδιοκτητών κέντρων βρίσκονται η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ) και ο Σύνδεσμος Κέντρων Αναψυχής Πάφου (ΣΙΚΑΠ) από την  ημέρα που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού μέχρι και σήμερα, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η  συσπείρωση γύρω από τον ΣΙΚΑΠ και την ΟΣΙΚΑ είναι μεγάλη, και στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε, να εξεταστούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει, μέσα από συγκεντρώσεις που ήδη  προγραμματίστηκαν.   

Η ΟΣΙΚΑ προγραμματίζει μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας με τη συμμετοχή κι άλλων φορέων του τουρισμού και όχι μόνο σε παγκύπριο επίπεδο, με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν από τον κορωνοϊό.

 Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση,  ο ΣΙΚΑΑ Αμμοχώστου μαζί με άλλους συνδέσμους της περιοχής  διοργανώνουν  δημοσιογραφική διάσκεψη και κινητοποίηση την Πέμπτη, 23 Ιουλίου στις 11:00 π.μ.

Ο ΣΙΚΑΑ Αμμοχώστου και ο Σύνδεσμος της Λάρνακας αποφάσισαν συσπείρωση με την ΟΣΙΚΑ για δυναμικές κινητοποιήσεις. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και η Πάφος μετά τις συναντήσεις με τους ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής, σημειώνεται.

Ο ΣΙΚΑΠ καλεί τέλος τα μέλη του σε συνεργασία με τα μέλη της ΟΣΙΚΑ για να αναδείξουν και να επιλύσουν τα προβλήματα που προέκυψαν και θεωρούνται πολύ σοβαρά.