Επ. Αμμοχώστου: Τα είπαν για την οικονομική κατάσταση των επιχειρήσεων


Η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ) στα πλαίσια του κύκλου επαφών που έχει ξεκινήσει με τις Τοπικές Αρχές της Επαρχίας Αμμοχώστου είχε σήμερα το πρωί συνάντηση με τον Δήμαρχο Δερύνειας κ. Άντρο Καραγιάννη.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι επιχειρήσεις της Επαρχίας, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού και το θέμα της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη συνέχεια αντιπροσωπεία της ΤΕΒΕΑ συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη με την Επαρχιακή Γραμματεία του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου, παρουσία του Προέδρου του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Η ΤΕΒΕΑ κατέθεσε και ανέλυσε τις προτάσεις που υπέβαλε από τον Απρίλιο στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σχετικά με την επανεκκίνηση της οικονομίας προς τους συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη και ακολούθησε συζήτηση επί των θεμάτων αυτών.

Τόσο ο ΔΗΣΥ όσο και η ΤΕΒΕΑ συμφώνησαν ότι τέτοιου είδους συναντήσεις – συζητήσεις θα συνεχιστούν και σύντομα θα καθοριστεί νέα τηλεδιάσκεψη για τα θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Η ΤΕΒΕΑ ευχαριστεί τόσο τον Δήμαρχο Δερύνειας κ. Καραγιάννη και την Επαρχιακή Γραμματεία Αμμοχώστου και τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ για τις σημερινές συναντήσεις.