Επ. Αμμοχώστου: Συζήτηση για επανεκκίνηση του Τουρισμού


Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Αμμοχώστου ενημερώνει ότι σήμερα συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη συντονιστικής επιτροπής των διαφόρων Συνδέσμων Κέντρων Αναψυχής με την Ο.Ε.Β. για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το πρωτόκολλο επανεκκίνησης του τουρισμού που ετοιμάζει το Υφυπουργείο Τουρισμού. 

Επίσης μόλις έχει ολοκληρωθεί τηλεδιάσκεψη με ειδικούς στα θέματα ασφάλειας και υγείας με σκοπό να καταρτιστεί εγχειρίδιο για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο μετά από συνεννόηση με τις κατάλληλες κρατικές υπηρεσίες, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα Κέντρα Αναψυχής, όχι μόνο για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού αλλά και γενικά όσον αφορά τα θέματα ασφάλειας και υγείας.

Με την διαμόρφωση των πρωτοκόλλων και των αποφάσεων των αρμόδιων Υπουργείων ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Αμμοχώστου (ΣΙΚΑΑ) θα προβεί σε καταγραφή και ενημέρωση των μελών μας.

Ο ΣΙΚΑΑ, ενημερώνει επίσης τα μέλη του ότι το Υφυπουργείο Τουρισμού έχει καταρτίσει πρόγραμμα σεμιναρίων για τους εργαζόμενους στον Τουριστικό Τομέα.