Επ. Αμμοχώστου: Συνελήφθη 24χρονος ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών


Χειροπέδες σε 24χρονο για κατοχή ναρκωτικών, πέρασε η Αστυνομία, στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου, αφού στην κατοχή του εντοπίστηκε πέραν του ενός κιλού κάνναβης.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου ανέκοψαν για έλεγχο όχημα, το οποίο οδηγούσε 24χρονος από την Λάρνακα. Κατά την διάρκεια του ελέγχου από το όχημα αναδυόταν μυρωδιά κάνναβης, με αποτέλεσμα ο 24χρονος να παραδώσει στους αστυνομικούς ένα σακουλάκι με κάνναβη βάρους 1,2415 γραμμαρίων.

Αμέσως ο 24χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου κατηγορίας Β. Ακολούθως σε έρευνα που διενεργήθηκε στο όχημα του εντοπίστηκε ένας μύλος αλέσεως, με ίχνη κάνναβης και μια ζυγαριά ακρίβειας με ίχνη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Σημειώνεται ότι ο 24χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ με θετικό αποτέλεσμα.

Ο 24χρονος παραδόθηκε στα μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου, όπου ανακρινόμενος παραδέχθηκε την διάπραξη των αδικημάτων και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου