Επ. Αμμοχώστου: Σε δίκη παραπέμφθηκαν οι πέντε για την επίθεση στον ανακριτή


Σε δίκη παραπέμφθηκαν οι πέντε, ηλικίας 30 χρόνων οι δύο από αυτούς και 27, 22 και 20 χρόνων οι άλλοι τρεις.που είχαν συλληφθεί για την επίθεση στον επικεφαλής του ΤΑΕ Αμμοχώστου, Πανίκου Δρουσιώτη, ενώ το Δικαστήριο διέταξε όπως αφεθούν ελεύθεροι υπό όρους.  

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν κατά τον περασμένο Αύγουστο, μέχρι και τις 6 Σεπτεμβρίου, στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου άγνωστοι είχαν πετάξει κροτίδες και ξύλινο σταυρό με εύφλεκτη ύλη έξω από την οικία του ανακριτή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Reporter.com.cy, οι δύο από αυτούς προέβησαν σε ομολογία και έδειξαν τα άλλα πρόσωπα, ενώ δύο εκ των υπόπτων βρέθηκε το γενετικό τους υλικός στον ξύλινο σταυρό. 

Το διάταγμα κράτησης των υπόπτων εξέπνευσε σήμερα και η Αστυνομία καταχώρησε την υπόθεση παραπέμποντας του σε δίκη, ενώ η Κατηγορούσα Αρχή ζήτησε την κράτηση τους στις φυλακές μέχρι τη δίκη. 

Ωστόσο, ο δικηγόρος των υπόπτων Χριστόφορος Δημητρίου, έφερε ένσταση και ζήτησε όπως αφεθούν ελεύθεροι υπό όρους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει δικαστική μάχη μεταξύ των δύο πλευρών.  

Το Δικαστήριο τελικά διέταξε όπως αφεθούν ελεύθεροι υπό όρους. 


ΠΗΓΗ:reporter.com.cy