Επ. Αμμοχώστου: Πρόστιμο €5.000 σε επιχείρηση για παραβίαση των μέτρων


Συνολικά 8000 έλεγχοι διενεργήθηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου από την Αστυνομία σε σχέση με την παραβίαση των διαταγμάτων που έχουν ληφθεί για αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας προέκυψαν συνολικά 9 καταγγελίες υποστατικών και 125 σε πολίτες, από τους οποίοιυς οι 33 κυκλοφορούσαν μετά τις 23:00 - όπου και απαγορεύεται - και χωρίς να έχουν μαζί τους, τα απαραίτητα δικαιολογητικά. 

Ωστόσο, από τις 9 καταγγελίες υποστατικών, ένα εξ αυτών ήταν στην επαρχία Αμμοχώστου και αφορούσε χώρο εστίασης που είχε περισσότερους θαμώνες από ότι επιτρέπεται με βάση τα τετραγωνικά του μέτρα. Ο ιδιοκτήτης ήρθε αντιμέτωπος με εξώδικο ύψους 5.000 ευρώ. 

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες το τελευταίο διάστημα, ο κος Χρίστος Ανδρέου υπογράμμισε πώς οι πολίτες φαίνεται να έχουν συμμορφωθεί ενώ υπάρχουν συγκεκριμένα υποστατικά πού δεν συμμορφώνονται με τα μέτρα. 



Οι αγγελίες στο Νέα Αμμόχωστος, διαβάζονται από χιλιάδες επισκέπτες! Καταχώρησε τη δική σου πατώντας ΕΔΩ. (Τώρα και στα αγγλικά) 


.

ΠΗΓΗ: alphanews.Live