Επ. Αμμοχώστου: Παραμένει επι ποδός η πυροσβεστική υπηρεσία λόγω κακοκαιρίας

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατά τη διάρκεια της ψεσινής νύκτας δεν κλήθηκε σε επεισόδια τα οποία αφορούσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα. 

Από τις 06.20 σήμερα το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε μέχρι στιγμής σε 26 επεισόδια στην επαρχία Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στις περιοχές Παραλιμνίου, Κάπαρι, Αγ. Τριάδας.
 
Τα επεισόδια αφορούν επίσης ως επί το  πλείστον αντλήσεις όμβριων υδάτων από υπόγειους και κατοικίες στις περιοχές Παραλιμνίου-Κάπαρι-Αγία Τριάδα.
 
Επίσης υπήρξαν ανταποκρίσεις για ρυμουλκήσεις οχημάτων σε ασφαλείς χώρους, μετακινήσεις  δέντρων μετά από πτώσεις και διασώσεις ατόμων τα οποία βρίσκονταν εντός των οχημάτων τους σε πλημμυρισμένους δρόμους.
 
Έχει κληθεί εκτός υπηρεσίας προσωπικό και εργάζονται επί του παρόντος τέσσερα συνεργεία τα οποία θα αυξηθεί ο αριθμός τους και θα ενισχυθούν και από την Πολιτική Άμυνα, Δήμους Παραλιμνίου και Άγια Νάπας.

«Έχουμε έξι κλήσεις στην επαρχία Αμμοχώστου μέχρι στιγμής και αφορούν πλημμυρισμένες οικίες. Έχουμε μια κλήση για διάσωση δύο οχημάτων που είχαν μέσα εγκλωβισμένα άτομα και μια μετακίνηση μετά από πτώση δέντρου σε ηλεκτρονικό πίνακα», ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής.
 
Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Κεττής είπε ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται σε επιφυλακή.