Επ. Αμμοχώστου: Κλοπή έφερε παραδοχή για... εικονικό γάμο- Καταζητούνται άλλοι δυο


Δύο αλλοδαποί, μία γυναίκα από τη Ρουμανία και ένας άνδρας από το Πακιστάν, αναζητούνται από την Αστυνομία ως ύποπτοι για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και δόλια τελετή γάμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, 28χρονος από το Πακιστάν κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι η σύζυγος του από τη Ρουμανία έκλεψε από το διαμέρισμα όπου διαμένει μόνος του στην Αγία Νάπα, το χρηματικό ποσό των 2 χιλιάδων ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 200 ευρώ.


Σε κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, ο 28χρονος ανέφερε ότι με τη σύζυγο του τέλεσε εικονικό γάμο στο Δημαρχείο Αραδίππου στις 8 Οκτωβρίου 2018, επειδή θα έληγε η άδεια παραμονής του στην Κύπρο ως φοιτητής και ήθελε να παραμείνει στην Δημοκρατία.


Επίσης ο νεαρός κατονόμασε ομοεθνή του, αιτητή πολιτικού ασύλου, ο οποίος, όπως είπε, τον βοήθησε να τελέσει τον εικονικό γάμο.


Εναντίον των δύο ατόμων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και ο 28χρονος συνελήφθη γύρω στις 4 σήμερα τα ξημερώματα.


Ο ομοεθνής και η σύζυγος του 28χρονου καταζητούνται ενώ τα ονόματα τους τοποθετήθηκαν στον κατάλογο των ατόμων των οποίων η έξοδος από τη Δημοκρατία απαγορεύεται.


Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

 

neAmmochostos/KYΠΕ