Επ. Αμμοχώστου: Καταγγέλθηκε καφετέρια για παραβίαση των μέτρων


Kαμπάνα σε υποστατικό στη Λευκωσία, το οποίο παραβίασε τα διατάγματα και εντοπίστηκε με περισσότερους πελάτες από ό,τι δικαιούται. Εξάλλου, έχουν καταγγελθεί άλλα τρία υποστατικά παγκύπρια.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για ένα εστιατόριο-μπαρ στη Λευκωσία, στο οποίο υπήρχαν περισσότεροι θαμώνες, παραβιάζοντας τον περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο. Στο υποστατικό έχει επιδοθεί χρηματικό πρόστιμο ύψους 1,500 ευρώ.
 
Εξάλλου, η Αστυνομία εντόπισε καφετέρια στην Πάφο, που λειτουργούσε μετά τις 22:30 το βράδυ, όπως προνοεί τα διατάγματα, ενώ δεν υπήρχαν επαρκείς σημάνσεις για τήρηση των μέτρων προστασίας. Στο υποστατικό επιδόθηκε χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ.
 
Παράλληλα, εντοπίστηκαν ακόμη δύο υποστατικά σε Αμμόχωστο και Λάρνακα, μία καφετέρια και ένα ταχυφαγείο, όπου οι υπάλληλοι δεν έκαναν σωστή χρήση μάσκας, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να τους επιδώσει χρηματικά πρόστιμα ύψους 300 και 500 ευρώ αντίστοιχα.
 
Οι καταγγελίες των πολιτών, οι οποίοι παραβίασαν τα σχετικά διατάγματα της Κυβέρνησης, ανέρχονται στις 40, ενώ καταγγέλθηκαν ακόμη δύο πρόσωπα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, που δεμ είχαν Cyprus Flight Pass.