Επ. Αμμοχώστου: Καταγγέλθηκε επιχείρηση και πολίτης για παραβίαση των μέτρων


Σε συνολικά 764 ελέγχους υποστατικών παγκύπρια προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για τήρηση των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, από τις 6 π.μ. χθες Δευτέρα μέχρι και τις 6 π.μ. σήμερα, μέλη της Δύναμης προέβησαν συνολικά σε 5 καταγγελίες υποστατικών και 23 καταγγελίες πολιτών, με την πλειοψηφία των καταγγελιών να αφορά τη μη χρήση μάσκας.

Πιο αναλυτικά, στην επαρχία Λευκωσίας διενεργήθηκαν 107 έλεγχοι και προέκυψαν 2 καταγγελίες υποστατικών και 6 πολιτών, στην επαρχία Λεμεσού έγιναν 152 έλεγχοι με 0 καταγγελίες υποστατικών και 10 καταγγελίες πολιτών, στην επαρχία Λάρνακας 136 έλεγχοι και προέκυψε 1 καταγγελία υποστατικού και 1 καταγγελία πολίτη, στην επαρχία Πάφου διενεργήθηκαν 111 έλεγχοι και έγιναν 2 καταγγελίες υποστατικών και 5 πολιτών, στην Αμμόχωστο 193 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη και καμία καταγγελία σε υποστατικό και τέλος, στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 65 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία υποστατικού ή πολίτη.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ