Επ. Αμμοχώστου: Καταγγέλθηκε επιχείρηση για λανθασμένη χρήση μάσκας από υπάλληλο!


Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας για να διαπιστωθεί κατά πόσο τηρούνται ή όχι τα διατάγματα της Κυβέρνησης, όσον αφορά στον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο, με τις καταγγελίες για διακίνηση μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας να ξεπερνούν τις είκοσι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής μέχρι την αντίστοιχη ώρα του Σαββάτου, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 2398 έλεγχοι και έχουν προκύψει 66 συνολικά καταγγελίες, εκ των οποίων μόνο δύο αφορούν σε υποστατικά. Από τις 68 καταγγελίες, οι 21 αφορούν στη διακίνηση μετά τις 11:00 το βράδυ, όπως προνοεί το διάταγμα της Κυβέρνησης.  

Στην επαρχία Αμμοχώστου καταγγέλθηκε υποστατικό για λανθασμένη χρήση μάσκας από υπάλληλο! 

Όσον αφορά τις υπόλοιπες επαρχίες, στη Λευκωσία έχουν πραγματοποιηθεί 192 έλεγχοι και έχουν προκύψει οι περισσότερες καταγγελίες, που ανέρχονται στις 19. Στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν οι περισσότεροι έλεγχοι, με τις καταγγελίες να ανέρχονται στις 15 και στη Λάρνακα έχουν πραγματοποιηθεί 440 και προέκυψαν 14 καταγγελίες. Στην Πάφο προέκυψαν 9 καταγγελίες από 518 ελέγχους, με μία καταγγελία να αφορά σε υποστατικό στο οποίο υπάλληλος δεν έκανε σωστή τη χρήση μάσκας, ενώ η σήμανση για τα μέτρα ήταν ελλιπής.

Επίσης έχουν προκύψει συνολικά εννέα καταγγελίες από σύνολο 504 ελέγχων και στην περιοχή της Μόρφου έχουν πραγματοποιηθεί 139 έλεγχοι και προέκυψαν δύο καταγγελίες. Παράλληλα, από τη Λιμενική Αστυνομία έχουν πραγματοποιηθεί 43 έλεγχοι.