Επ. Αμμοχώστου: Καταγγέλθηκαν 9 άτομα για παραβίαση των μέτρων


Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας, ώστε να διαπιστωθεί ότι τηρούνται τα διατάγματα της Κυβέρνησης, για τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο. Το τελευταίο εικοσιτετράωρο προέκυψαν 92 καταγγελίες πολιτών και υποστατικών, από 7971 ελέγχους.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ανάμεσα στις καταγγελίες βρίσκεται και ένα υποστατικό στην Πάφο, στο οποίο σημειώθηκε συνωστισμός 28 ατόμων, που έπαιζαν ή παρακολουθούσαν γκολφ, με αποτέλεσμα να καταγγελθεί ο ιδιοκτήτης. Εξάλλου, καταγγέλθηκαν άλλα δύο υποστατικά σε Λάρνακα και Πάφο, που δεν τηρούσαν τις προϋποθέσεις και δεν έφεραν μάσκες, αντισηπτικά και σημάνσεις.
 
Συγκεκριμένα, στη Λευκωσία έγιναν 2636 έλεγχοι και προέκυψαν 37 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 2777 έλεγχοι και προέκυψαν 13 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 768 έλεγχοι και προέκυψαν έξι καταγγελίες πολιτών και μία υποστατικού. Στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 733 έλεγχοι και προέκυψαν 23 καταγγελίες πολιτών και δύο υποστατικών, στην επαρχία Αμμοχώστου προέκυψαν 9 καταγγελίες πολιτών από 788 ελέγχους και στην περιοχή της Μόρφου έγιναν 250 έλεγχοι και προέκυψε μία καταγγελία.
 
Η Λιμενική Αστυνομία προέβη σε 19 ελέγχους, χωρίς να προκύψει κάποια καταγγελία.