Επ. Αμμοχώστου: Ικανοποίηση από τη συνάντηση στο Υπ. Υγείας για το Νοσοκομείο


Ικανοποιημένη δηλώνει η Ενωση Κοινοτήτων Αμμοχώστου από τα αποτελέσματα της σημερινής συνάντησης με τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, στην οποία συζητήθηκε το θέμα του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς για θεραπεία ασθενών με κορωνοϊό.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση που υπογράφει ο Μιχάλης Καούνας, Κοινοτάρχης Αχερίτου και Αντιπρόεδρος της Ενωσης Κοινοτήτων Αμμοχώστου, αναφέρεται ότι «στη σημερινή συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας παρευρέθηκε σύσσωμη η Τοπική Αυτοδιοίκηση Αμμοχώστου. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Παραλιμνίου, Αγίας Νάπας, Σωτήρας και Δερύνειας και οι Κοινοτάρχες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου».
 
Προστίθεται ότι «η Ενωση Κοινοτήτων Αμμοχώστου δηλώνει ικανοποιημένη από τη συνάντηση, αφού τέθηκε χρονοδιάγραμμα τεσσάρων μηνών για την αποπεράτωση των έργων  των δυο ορόφων στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Εντός των τεσσάρων αυτών μηνών αναμένεται να ολοκληρωθεί ο εξοπλισμός του Νοσοκομείου καθώς και η πλήρη στελέχωση του με ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό».
 
Στην ανακοίνωση απευθύνεται «θερμή παράκληση προς όλους τους κατοίκους της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου όπως εφαρμόζουν πιστά τα πρωτόκολλα και Διατάγματα του Υπουργείου Υγείας»