Επ. Αμμοχώστου: Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ιδέα εταιρείας που ξεφεύγει από τα κυπριακά δεδομένα


Σε μια εκπληκτική και άκρως καινοτόμα ιδέα προχώρησαν τα καταστήματα "San Siro Sports" σε Παραλίμνι (Gate By San Siro Sports), Δερύνεια και Ξυλοτύμβου, η οποία ξεφεύγει από τα κυπριακά δεδομένα και δίνει τη λύση σε όσους επιθυμούν να προβούν σε αγορές αλλά λόγω περιορισμών (covid), δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν στα καταστήματα.

Συγκεκριμένα,πρόκειται για την υπηρεσία "𝐁𝐑𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐓 @ 𝐇𝐎𝐌𝐄".

 Τι προσφέρει;

Δείτε τα προϊόντα της εταιρείας στο eshop www.sansirosports.com και κάντε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς ή μέσω Facebook και μέσα σε 24 ώρες θα βρίσκονται στο σπίτι σας. Αν για παράδειγμα είστε μεταξύ δύο size παπουτσιών η εταιρεία θα φέρει σε εσάς και τα δύο για να δοκιμάσετε εκείνη την στιγμή! Και όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ για τους κατόχους Loyalty Card των καταστημάτων και με δυνατότητα πληρωμής είτε με μετρητά είτε ανέπαφα με κάρτα!

Η υπηρεσία θα καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων της επ. Αμμοχώστου, καθώς και των γειτονικών χωριών της επαρχίας Λάρνακας (Ξυλοτύμβου, Ξυλοφάγου, Ορμηδειας) μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2021.

Διαβάστε αναλύτικά την ανακοίνωση:

Κάναμε τη δοκιμή στο Σπίτι Εύκολη για ΕΣΕΝΑ!


ΝΕΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 𝐁𝐑𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐓 @ 𝐇𝐎𝐌𝐄 🛋️


Δεν είστε σίγουροι για το size που χρειάζεστε;


Η καινοτόμα υπηρεσία 𝐁𝐑𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐓 @ 𝐇𝐎𝐌𝐄 σας δίνει την λύση!


Δείτε τα προϊόντα μας στο eshop μας www.sansirosports.com και κάντε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς ή μέσω Facebook και εμείς σας τα φέρνουμε μέσα σε 24 ώρες στο σπίτι. Αν για παράδειγμα είστε μεταξύ 2 size παπουτσιών θα φέρουμε σε εσάς και τα 2 για να δοκιμάσετε εκείνη την στιγμή...και όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ για τους κατόχους Loyalty Card των καταστημάτων μας και με δυνατότητα πληρωμής είτε με μετρητά είτε ανέπαφα με κάρτα!


Η πρωτοποριακή υπηρεσία 𝐁𝐑𝐈𝐍𝐆 𝐈𝐓 @ 𝐇𝐎𝐌𝐄 θα καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, καθώς και γειτονικά χωριά της επαρχίας Λάρνακας (Ξυλοτύμβου, Ξυλοφάγου, Ορμηδειας) μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2021.


Η εταιρεία μας θα λάβει όλα τα μέτρα υγιεινής όπως καθορίζει ο περί Λοιμοκάθαρσης Νόμος. Η προστασία των εργαζομένων αλλά και των πελατών μας είναι η βασική μας προτεραιότητα. 


For Orders: ☎️ 23820770 | 24724777 or Facebook Chat
Ωράριων Παραγγελιών: 9πμ - 4μμ