Επ. Αμμοχώστου: Ελεύθερος θα αφεθεί εντός της ημέρας ο 20χρονος


Ελεύθερος μέχρι την ολοκλήρωση των εξετάσεων, αναμένεται να αφεθεί, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, εντός της ημέρας ο 20χρονος που συνελήφθη χθες βράδυ σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, απειλής και εκβίασης, αδικήματα που φέρεται να διαπράχθηκαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 1η Μαΐου, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10.30 το βράδυ της Παρασκευής, έξι πρόσωπα φέρονται να μετέβησαν στην οικία 40χρονου, στην επαρχία Αμμοχώστου και απειλώντας τον, απαίτησαν να τους πληρώσει χρηματικό ποσό που όπως ισχυρίστηκαν, χρωστούσε.

Όταν ο 40χρονος ανάφερε στους έξι υπόπτους ότι δεν οφείλει χρήματα σε οποιοδήποτε πρόσωπο, αυτοί εξέφρασαν απειλές ότι θα του κάνουν κακό και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 20χρονου, ο οποίος συνελήφθη με Δικαστικό ένταλμα, λίγο πριν τις 8.00 χθες το βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί το περασμένο Σάββατο, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, τέσσερα πρόσωπα, ηλικίας 28, 29, 32 και 40 χρόνων.

Οι τέσσερις ύποπτοι οδηγήθηκαν την Κυριακή 3 Μαϊου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διατάγματα κράτησης για μία ημέρα και χθες το απόγευμα αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς όμως να κατηγορηθούν γραπτώς.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.