Επ. Αμμοχώστου: Δυο καταγγελίες σε επιχειρήσεις και δύο σε λεωφορεία


Εντατικοί είναι οι έλεγχοι της Αστυνομίας, όσον αφορά στην τήρηση των διαταγμάτων της Κυβέρνησης, για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Οι περισσότεροι απείθαρχοι εντοπίστηκαν στη Λευκωσία.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 6:00 το πρωί της Παρασκευής μέχρι τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου έχουν γίνει παγκύπρια 733 έλεγχοι, ενώ προέκυψαν 38 καταγγελίες. Οι πλείστες καταγγελίες έγιναν στην Λευκωσία.
 
Συγκεκριμένα, στη Λευκωσία προέκυψαν 15 καταγγελίες, εκ των οποίων οι επτά σε εστιατόρια, οι 2 σε μπαρ και οι άλλες έξι σε άλλα υποστατικά, στη Λεμεσό προέκυψαν έξι καταγγελίες σε άλλα υποστατικά, στη Λάρνακα προέκυψαν 4 καταγγελίες εκ των οποίων η μία σε καφετέρια, οι δύο σε μπαρ και μία σε άλλο υποστατικό. Στην Πάφο καταγγέλθηκαν 9 υποστατικά, εκ των οποίων μία καφετέρια και τέσσερα μπαρ, ενώ στην Αμμόχωστο έχουν προκύψει τέσσερις καταγγελίες, εκ των οποίων η μία σε εστιατόριο, η μία σε μπαρ και δύο σε λεωφορεία.
 
Η Αστυνομία συνεχίζει τους ελέγχους, ενώ η υπουργός Δικαιοσύνης έχει ζητήσει από την Αστυνομία να τηρήσει με ευλάβεια το νέο διάταγμα του Υπουργού Υγείας και να ενταθούν οι έλεγχοι σε υποστατικά και πρόσωπα για περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.