Επ. Αμμοχώστου: Διαμαρτυρία μοτοσικλετιστών κατά διαταγμάτων Αστυνομίας (photos)


Ειρηνικές πορείες των οργανωμένων μοτοσυκλετιστών έγιναν σήμερα (21/08) σε όλες τις πόλεις, όπως ανακοινώθηκε χθες, ως ένα πρώτο μέτρο κατά του διατάγματος της Αστυνομίας.

Η απόφαση λήφθηκε μετά την συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία τους την περασμένη Τρίτη με τον Αρχηγό Αστυνομίας και τον υπεύθυνο Τροχαίας Αρχηγείου, στην παρουσία και άλλων ενδιαφερομένων. 

"Παρά τις προ συνάντησης διαβεβαιώσεις για άρση του διατάγματος από πλευράς της Αστυνομίας, το διάταγμα απαγόρευσης κυκλοφορίας μοτοσυκλετών  βρίσκεται ακόμα σε ισχύ", αναφέρουν και προσθέτουν ότι "η συνάντηση κατέληξε σε ναυάγιο, αφού σε καμία περίπτωση ο Αρχηγός Αστυνομίας δεν προτίθεται  να αποσύρει το διάταγμα".

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι "δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται η ηγεσία της Αστυνομίας και το αρμόδιο Υπουργείο το πρόβλημα της στέρησης ελευθερίας, διάκρισης και την προσβολή που δημιουργήθηκε εναντίον μεγάλης μερίδας πολιτών  συνεπεία του  διατάγματος για την κυκλοφορία δικύκλων, τρίκυκλων και τετράκυκλων μοτοσικλετών σε συγκεκριμένες οδούς και ώρες". 

Φωτογραφίες από την Αγία Νάπα: