Επ. Αμμοχώστου: Ανεβαίνει η θερμοκρασία


Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήµατα, ενώ η θερμοκρασία ανεβαίνει.

Σήµερα, Μεγάλο Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις µεσηµβρινές και απογευµατινές ώρες θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα ανατολικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ, αλλά αργότερα τοπικά στα δυτικά βορειοδυτικοί µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. 

Η θερµοκρασία στην επαρχία Αμμοχώστου σήμερα θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθµούς  και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αρχικά παροδικές ψηλές νεφώσεις ωστόσο σύντοµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς αλλά παροδικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. 

Η θερµοκρασία στην επ. Αμμοχώστου το βράδυ, θα πέσει γύρω στους 14 βαθµούς  και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις µεσηµβρινές κυρίως ώρες ενδέχεται να παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, στο εσωτερικό. 

Τη ∆ευτέρα του Πάσχα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο το βράδυ θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. 

Την Τρίτη του Πάσχα, θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο για να κυµανθεί πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.