Επ. Αμμοχώστου: Ανεβαίνει κι άλλο ο υδράργυρος


Από τις 11 το πρωί σήμερα μέχρι τις 4 το απόγευμα, βρίσκεται σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση του τμήματος μετεωρολογίας για υψηλές θερμοκρασίες.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού:

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το µεσηµέρι και µετά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. 

Η θερµοκρασία στην επαρχία Αμμοχώστου θα ανέλθει στους 34 βαθµούς και στους 33 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα, βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. 

Η θερµοκρασία στην επ. Αμμόχωστο θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το µεσηµέρι και µετά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά. Η θερµοκρασία την Κυριακή δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, παραµένοντας αισθητά πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ τη ∆ευτέρα και την Τρίτη αναµένεται σταδιακά µικρή πτώση.