Επ. Αμμοχώστου: 65 τροχαίες καταγγελίες σε μία μέρα


Σε 65 τροχαίες καταγγελίες μέσα σε 24 ώρες κατέληξε συντονισμένη εκστρατεία της ΑΔΕ Αμμοχώστου. 

Συγκεκριμένα στα πλαίσια εκστρατείας της ΑΔΕ Αμμοχώστου για μείωση των οδικών συγκρούσεων η οποία διεξήχθη το τελευταίο 24ωρο με έμφαση στο τομέα ευθύνης του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου και του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού  υπό την εποπτεία του Σταθμάρχη του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοφάγου προέβησαν σε 25 τροχαίες καταγγελίες  οι οποίες κυρίως αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, χρήση κινητού τηλεφώνου, παράλειψη σηματοδοσίας και παραβάσεις σχετικά με τους φανούς των οχημάτων. 

Στα πλαίσια της εκστρατείας καταγράφηκαν άλλες 40 τροχαίες καταγγελίες στις περιοχές Παραλιμνίου και Δερύνειας εκ των οποίων οι 27 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και άλλες μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

 Επίσης διενεργήθηκαν 11 ελέγχοι αλκοόλης και 2 νάρκοτεστ εκ των οποίων καταγγέλθηκαν δύο οδηγοί ηλικίας 19 και 27 ετών αντίστοιχα να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. 

Η ΑΔΕ Αμμοχώστου υπενθυμίζει το κοινό που χρησιμοποιεί το οδικό δίκτυο ότι η υπερβολική ταχύτητα και η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών αποτελούν τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης θανατηφόρων και σοβαρών οδικών συγκρούσεων.