Ενώπιον δικαστηρίου οι 2 για την απαγωγή της 36χρονης στη Λεμεσό


Η πληροφορία για απαγωγή κοπέλας την ώρα που κινείτο πεζή επί της Λεωφόρου Αμαθούντας στη Λεμεσό, έθεσε σε κινητοποίηση την Αστυνομία. Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τις 3 το απόγευμα και ενώ 36χρονη από τη Μολδαβία κινείτο με ανατολική κατεύθυνση επί της Λεωφόρου Αμαθούντος, δύο άντρες που επέβαιναν σε όχημα χρώματος κόκκινου της ανέκοψαν το δρόμο, κατέβηκαν και την έβαλαν με τη βία στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στην Αστυνομία Λεμεσού σήμανε συναγερμός. Αξιολογήθηκε μαρτυρία πολίτη και οι ανακριτές της υπόθεσης έδρασαν άμεσα με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να φτάσουν στα ίχνη τόσο της κοπέλας όσο και των δύο δραστών.

Οι δράστες της απαγωγής είναι 35χρονος Σύρος, πρώην συμβίος της κοπέλας και 34χρονος φίλος του, ο οποίος τον βοήθησε με την απαγωγή και στον οποίο ανήκει το όχημα στο οποίο την έβαλαν με τη βία.

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή, φαίνεται πως η αιτία της απαγωγής είναι γιατί ο 35χρονος δε μπορούσε να δεχτεί το γεγονός ότι η γυναίκα από τη Μολδαβία τον χώρισε, λίγες μέρες πριν.

Μετά την απαγωγή, οι δύο την οδήγησαν σε υποστατικό στο οποίο διαμένει με τη συμβία του ο Βούλγαρος, στην περιοχή της Άλασσας, όπου και εντοπίστηκαν.

Σημειώνεται ότι κατά την αναχώρηση του από το υποστατικό, ο 34χρονος από τη Βουλγαρία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. Εντός του οχήματος του εντοπίστηκαν μάλιστα και 5 γραμμάρια crystal ice καθώς και ζυγαριά ακριβείας.

Η Αστυνομία τους οδήγησε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου και ανακρίθηκαν κα τέθηκαν υπό κράτηση για να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου για υπόθεση απαγωγής.

Η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της ωστόσο επειδή φέρει κάποιους μώλωπες αναμένεται να εξεταστεί από γιατρό.