ΕΝΠ/Οργανωμένοι σε Τσόκκο: "Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας"

Aνακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της ΕΝΠ σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και το... διοικητικό αδιέξοδο που υπάρχει στους "βυσσινί".

Αναλυτικά...

Στηρίξαμε, σεβαστήκαμε, αναγνωρίσαμε, προστατεύσαμε. Τηρήσαμε σιγή ιχθύος σε αποφάσεις που δεν μας έβρισκαν σύμφωνους. Χειροκροτήσαμε, επιβραβεύσαμε και προστατεύσαμε την ομάδα κόντρα στην μάζα των οπαδών και φιλάθλων μας που έβλεπαν την ομάδα να κατρακυλά.

Όλα αυτά για το καλό της πολυαγαπημένης Ένωσις μας. Όλα αυτά γιατί πραγματικά αναγνωρίσαμε την προσπάθεια του Προέδρου και της οικογένειας του. Το αποτέλεσμα της φετινής προσπάθειας έδειξε στην ποδοσφαιρική μας ομάδα τον δρόμο για την Β´ κατηγορία. Όσο και αν μας πληγώνει οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια που έγινε.

Παρευρεθήκαμε σε όλες τις ενημερωτικές και εκλογικές συνελεύσεις. Αρκεστήκαμε στα λόγια του Προέδρου Γιώργου Τσόκκου πως θα εξοφληθούν όλες οι οφειλές πριν αποχωρήσει. Σε όσες ερωτήσεις και αν δέχθηκε από τους παρευρισκομένους, η απάντηση ήταν μία και ξεκάθαρη. "Θα πληρώσουμε και θα φύγουμε... σκεφτείτε την επόμενη μέρα της ομάδας".

Ε λοιπόν απογοητευτήκαμε... ο πρόεδρος απείχε για δεύτερη συνεχόμενη εκλογική συνέλευση και δια στόματος της κυρίας Τασούλλας Τσόκκου ειπώθηκε πως δεν έχουν πρόθεση να πληρώσουν τίποτα άλλο και πως η ομάδα οφείλει και λεφτά τα οποία δάνεισε η εταιρεία τους στην ποδοσφαιρική εταιρεία,της οποίας έχουν τον καθολικό έλεγχο τόσο στο Δ.Σ όσο και στις αποφάσεις που έχουν παρθεί κατά την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.  Και εκεί που κάποιοι έκαναν κίνηση για να αναλάβουν, βρήκαν βουνό ανυπέρβλητο.

Με τα λόγια και τις πράξεις της η οικογένεια Τσόκκου δεν δείχνει πρόθεση να παραδώσει την ποδοσφαιρική εταιρεία όπως την ανέλαβε.
Και δεν μας φτάνει το οικονομικό και διοικητικό αδιέξοδο.... βγαίνει και η απόφαση για Δ. Θεοδώρου και Κ. Πέτρου.

Ε λοιπόν επειδή η κατρακύλα σταματημό δεν έχει, απλά τακτοποιήστε τις οικονομικές εκκρεμότητες των επιλογών, αποφάσεων και παραλείψεων σας. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις για να μπορέσει η ποδοσφαιρική μας ομάδα να πάει στην επόμενη μέρα. Να μπορέσουν όσοι αντέχουν να αναλάβουν για να οδηγήσουν την ομάδα μας στη δύσκολη χρονιά που έφτασε και εμείς απλά σπαταλάμε χρόνο κοιτάζοντας την κλεψύδρα να αδειάζει επικίνδυνα.

Μάγκας ο πρόεδρος που για μια τετραετία πρόσφερε οικονομικά όσο κανείς μέχρι τώρα.
Πρόεδρε

Μαγκιά δεν είναι να απλώνεις το χέρι σου εκεί που δεν φτάνει. Μαγκιά είναι να ξέρεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις. Μαγκιά είναι να πληρώνεις τις ζημιές και να αποχωρείς με το κεφάλι πάνω. 

ΥΓ. Μην γίνετε σαν όλους τους άλλους
"Οσο υπάρχει Παρθενώνας... θα υπάρχει Ένωσις"

ΣΥ. ΦΙ. Ε.Ν.Π
Θύρα 26