ΕΝΠ: Χωρίς πίεση για την… απόδραση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ


Η Ένωση θέλει να δραπετεύσει από τη Λευκωσία με θετικό αποτέλεσμα και πάει στο ΓΣΠ για να κοντραριστεί με τον ΑΠΟΕΛ, με πίστη και αισιοδοξία πως θα τα καταφέρει. Το μήνυμα που βγαίνει από τις τάξεις των βυσσινί είναι πως δεν θα πάνε για περίπατο. Χωρίς άγχος και πίεση θα προσπαθήσει να πετύχει τη μεγάλη… απόδραση. Η Παραλιμνίτικη ομάδα έχει μαζέψει 10 βαθμούς και προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού με 2-1. Έτσι το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό.

Για τον προπονητή της Ένωσης Μαρίνο Σατσιά υπάρχουν ιδιαιτερότητες. Η μία έχει να κάνει με το γεγονός πως τίθεται αντιμέτωπος με την ομάδα που έκανε σπουδαία καριέρα ενώ θα τεθεί αντίπαλός με τον γιο του. Να σημειωθεί πως ο Κύπριος τεχνικός παρουσιάζεται αισιόδοξος και έστειλε μήνυμα στους παίκτες του ότι μπορούν και έχουν τις δυνατότητες για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Ο Μαρίνος Σατσιάς θα παρατάξει την Ένωση με ενισχυμένη μεσοαμυντική γραμμή και πρώτος στόχος είναι το μηδέν παθητικό. Επειτα θα επιδιώξει να κτυπήσει στην κόντρα με τους Λαμί, Ντιαβαρά, Βουτσένοβιτς και Ρουσιά.

..

Νίκος Μουλαζιμης - Πολίτης