ΕΝΠ: Ζουν και αναπνέουν για τον ημιτελικό με τον ΑΠΟΕΛ



Μπορεί η Ένωση να βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση στο πρωτάθλημα μετά και την ήττα από την Πάφο και να δίνει τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, όμως στο Παραλίμνι ζουν και αναπνέουν για τον αυριανό πρώτο ημιτελικό με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Οι Παραλιμνίτες, που ετοιμάζονται για να δώσουν δυναμικά αύριο το παρών τους στο γήπεδο της Λευκωσίας, έφθασαν σε ημιτελικό κυπέλλου μετά από δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια (η προηγούμενη ήταν την περίοδο 2001-2002 όταν και αποκλείστηκε από τον Εθνικό) και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να αφήσουν αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Στα χαρτιά είναι το αουτσάιντερ.

Όμως το πιστεύουν και θα κυνηγήσουν με πάθος και κόντρα στα προγνωστικά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Τους ανεβάζει ο Φελκ

Μετά την ήττα από την Πάφο που έφερε μεγάλη στεναχώρια στο Παραλίμνι, ο Κάριτ Φελκ επιχείρησε ανύψωση του ηθικού των ποδοσφαιριστών του σε μία προσπάθειά του να τους ανεβάσει ψυχολογικά.

Ο Δανός τεχνικός δήλωσε πως είναι η ευκαιρία για όλους στην ομάδα να επιδείξουν επαγγελματισμό, να δείξουν την αξία τους και να τα δώσουν όλα στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ για να θέσει η ομάδα βάσεις πρόκρισης.

«Έχουμε πράγματα να αποδείξουμε σαν ομάδα. Είμαστε καλή ομάδα και θα το δείξουμε. Έχουμε τις δυνατότητες και μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κάριτ Φελκ.

Με προβλήματα

Η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνεται σήμερα μετ΄ εμποδίων λόγω και των προβλημάτων που υπάρχουν.

Εκτός πλάνων του Κάριτ Φελκ είναι ο τερματοφύλακας Μπόρις Κλέιμαν λόγω τραυματισμού και τη θέση του θα πάρει σε άλλο ένα παιχνίδι ο νεαρός Κωνσταντίνος Πέτρου.

Προβλήματα με τραυματισμούς αντιμετωπίζουν και οι Ζαράτε, Βαλλιάνος, Ρασμούσεν, οι οποίοι αποτελούν ερωτηματικό. Θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα με την Πάφο.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΗΣ