ΕΝΠ μπάσκετ: Συγκίνηση για το... last dance του Ζάκη


Τον τελευταίο του αγώνα στα γήπεδα έδωσε χθες Τετάρτη ο εμβληματικός αρχηγός της Ένωσης Ζάκης Παπαδόπουλος,σε μια έντονα  συγκινησιακή ατμόσφαιρα. 

Ο Ζάκης, αντικατασταθηκε στο τέλος του ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Κίτιο, γνωρίζοντας την αποθέωση από όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και φυσικά από συμπαίκτες και αντίπαλους. 

Ο αρχηγός των "βυσσινί" έχει κερδίσει τον σεβασμό όλου του μπασκετικου κόσμου της Κύπρου όλα αυτά τα χρόνια με την αξία του και τον χαρακτήρα του! 

Στην αποχαιρετιστηρια ανακοίνωση της η Ενωση, έκανε κάλεσμα στον Ζάκη να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα, από όποιο πόστο επιθυμεί. 

Η ανακοίνωση:

Ο τελευταίος αγώνας της πιο πετυχημένης σεζόν στην ιστορία της ομάδας μας έμελλε να είναι και ο τελευταίος επίσημος αγώνας του εμβληματικού αρχηγού της ομάδας μας Zakis Papadopoulos με τα βυσιννί και τον τιμημένο τσολιά στο στήθος. 

Ο Ζάκης άρχισε την καριέρα του από τα αναπτυξιακά της ΕΝΠ το μακρινό 1996 και με μέχρι τώρα με μικρές παρενθέσεις λόγω στρατού και σπουδών συμπλήρωσε στην ομάδα μας πέραν των 20 χρόνων ευδόκιμης πορείας.

Δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα έγινε αλλαγή για να πάρει το standing ovation από όλο το γήπεδο συμπαίκτες και αντιπάλους στην τελευταία του παράσταση! Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις φίλε Ζάκη αν και άποψη μας είναι ότι η ομάδα σε έχει ανάγκη από όποιο πόστο θελήσεις να συνεχίσεις!