ΕΝΠ: Κινείται λίγο αργά η όλη διαδικασία- Μπαίνουν λεφτά από τη CYTA για να πληρωθούν οι παίκτες

pittatzisΠολύ δύσκολο είναι το έργο των ιθυνόντων της Ένωσης να βρουν 650.000 ευρώ μέχρι τον Ιούνιο  προκειμένου να ξεπεράσει η ομάδα τον σκόπελο των κριτηρίων , όμως  είναι αισιόδοξοι πως  θα βρεθούν τα χρήματα, αρκεί ,όπως τονίζουν, να υπάρξει συστράτευση και βοήθεια από όλους. Αν δεν γίνει αυτό, τότε ο πρόεδρος πιθανόν να αποχωρήσει λόγω του ότι είναι αδύνατο, να τα βγάλει πέρα μόνος του.

Η αλήθεια είναι πως η όλη διαδικασία κινείται λίγο αργά, με δεδομένο το γεγονός πως σε ένα μήνα θα υπάρξει εκ νέου έλεγχος από τη UEFA με ορατό τον κίνδυνο να πάει η ομάδα στους -6 με απαγόρευση μεταγραφών. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως δεν ξεκαθαρίστηκε ούτε στην προχθεσινή συνεδρία ο ακριβής ρόλος της Οικονομικής Επιτροπής, με συνέπεια να έχει προγραμματιστεί νέα συνάντηση για να διευκρινιστεί το συγκεκριμένο θέμα. Τα χρονικά περιθώρια όμως στενεύουν!

Προτεραιότητα οι πληρωμές

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, αν δεν πάρουν, τουλάχιστον, μέρος των δεδουλευμένων τους θα αρχίσουν οι προσφυγές, γεγονός που θα σφίξει κι άλλο τη θηλιά στο λαιμό της ομάδας. Όμως η πρώτη προτεραιότητα της διοίκησης μόλις μπουν λεφτά στα ταμεία (σύμφωνα με πληροφορίες του «ΝΑ», θα καταβληθεί σύντομα η πρώτη δόση της νέας χρονιάς από τη CYTA) θα είναι οι πληρωμές στους παίκτες.

Τέλος να πούμε πως δεν υπάρχει τίποτα νεότερο σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι και τις προσθαφαιρέσεις του ρόστερ, καθώς όλοι στην ομάδα έχουν… πέσει με τα μούτρα για την εξεύρεση ρευστού.

neAmmochostos.com