ΕΝΠ για Παπανδρέου: Περιττά τα λόγια για την αγάπη του προς την ομάδα


Τα θερμά της συλλυπητήρια εκφράζει η Ένωση στην οικογένεια του Γιώργου Παπανδρέου, μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε πριν από λίγο. 

"Τα λογια" αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση "είναι περιττά για την αγάπη που είχε προς την ομάδας και επιβεβαιώνεται με την πρόθεση της οικογένειας να συνεχίζει να αγοράζει το Εισιτήριο Διαρκείας του κρατώντας την ίδια θέση" . 

Διαβαστε αυτούσια την ανακοίνωση της ΕΝΠ:

Τα μέλη του Δ.Σ της εταιρείας Ε.Ν.Π. Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ αλλά και ολόκληρη η οικογένεια της Ε.Ν.Π θα ήθελαν να εκφράσουν δημόσια τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του αγαπητού Γιώργου (Κόκος) Παπανδρέου.

Τα λόγια περιττά για την αγάπη του προς την ομάδα μας, και επιβεβαιώνεται με την πρόθεση της οικογένειας να συνεχίζει να αγοράζει το Εισιτήριο Διαρκείας του κρατώντας την ίδια θέση. 

Αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι η πανδημία την οποία βιώνει ολόκληρη η ανθρωπότητα πέραν από τις ανθρώπινες ζωές  στερεί και την δυνατότητα σε συγγενείς και φίλους να θρηνήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όσο και αν ευελπιστούμε όλο αυτό να τελιώσει το συντομότερο, οφείλουμε για όσο ακόμη κρατήσει να σεβαστούμε τους κανόνες για να μην ζήσει καμία άλλη οικογένεια τέτοιες στιγμές.


Αιωνία του η μνήμη. 


Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας 

Ε.Ν.Π.