ΕΝΠ: Εισιτήρια διαρκείας για όλα τα... γούστα (Αναλυτικά οι τιμές)


Η ΕΝΠ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της για τα φετινά εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις κατηγορίες των ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για την φετινή αγωνιστική περίοδο!!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΗ... 

ΤΩΡΑ ΦΑΝΕΛΑ ΒΑΣΙΚΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ...

→ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ V.I.P (Θέσεις BOX) 750€

-Μόνιμη θέση στα BOX του σταδίου "Τάσος Μάρκου".

-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Πρωταθλήματος.

-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Κυπέλου (Εκτός Τελικού).

-Όλοι οι εντός έδρας φιλικοί αγώνες της ομάδας.

-10% Έκπτωση από στα επίσημα αναμνηστικά είδη της ομάδας μας.

-Δωρεάν χώρος στάθμευσης.

-Δωρεάν Σνακ και ποτό στο ημίχρονο των αγώνων στον ειδικά διαμορφωμένο

χώρο της Κεντρικής Κερκίδας στα BOX.

→ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ EXECUTIVE

200€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ EXECUTIVE

100€ LADIES EXECUTIVE

120€ ΜΑΘΗΤΙΚΟ EXECUTIVE (για ηλικίες από 15 μέχρι 17)

90€   ΜΑΘΗΤΙΚΟ EXECUTIVE (για ηλικίες από 13 μέχρι 15)

20€   ΠΑΙΔΙΚΟ EXECUTIVE (για ηλικίες μέχρι 12)

-Συγκεκριμένη θέση στον στεγασμένο χώρο της κερκίδας του

σταδίου "Τάσος Μάρκου".

-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος.

-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Κυπέλου (Εκτός Ημιτελικού και Τελικού).

-Όλοι οι εντός έδρας φιλικοί αγώνες της ομάδας.

-10% Έκπτωση από στα επίσημα αναμνηστικά είδη της ομάδας μας.

→ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "GATE 26"

120€    ΚΑΝΟΝΙΚΟ "GATE 26"

FREE  LADIES "GATE 26"

80€     ΜΑΘΗΤΙΚΟ "GATE 26" (για ηλικίες από 13 μέχρι 17)

20€     ΠΑΙΔΙΚΟ "GATE 26" (για ηλικίες μέχρι 12)

-Θέση στην κεντρική κερκίδα του "Τάσος Μάρκου" σε χώρο που δεν στεγάζεται.

-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος.

-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Κυπέλου (Εκτός Ημιτελικού και Τελικού).

-Όλοι οι εντός έδρας φιλικοί αγώνες της ομάδας.

-10% Έκπτωση από στα επίσημα αναμνηστικά είδη της ομάδας μας.

*** ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΝΕΛΑ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 2021-22 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-21 ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. 

ΟΡΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

*ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 10% (ΕΚΤΟΣ VIP). Αφορά την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για τους Συνταξιούχους. Για την αγορά τους απαιτείται φυσική παρουσία στα γραφεία της ΕΝΠ και θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση δικαιολογητικών.

*ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ 10% (ΕΚΤΟΣ VIP). Αφορά την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για τους Στρατιώτες και Φοιτητές. Για την αγορά τους απαιτείται φυσική παρουσία στα γραφεία της ΕΝΠ και θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση δικαιολογητικών.

* ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Αφορά την αγορά εισιτηρίων διαρκείας από μία εταιρεία. Η αγορά τους συνοδεύεται απαραίτητα από την έκδοση τιμολογίου στο όνομα της εταιρίας και η πληρωμή του ποσού θα γίνεται απαραίτητα είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της ΕΝΠ είτε με εταιρική επιταγή.

*ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ (εντός περιοχής Αμμοχώστου).

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 23827329, Φαξ: 23825658

Ε-mail: [email protected] 

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ-ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2021-22

Οι παρακάτω ειδικοί όροι ισχύουν για τα Εισιτήρια Διαρκείας της ΕΝΠ για την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022:

1. Αποδοχή Όρων Εισιτηρίων Διαρκείας: Με την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας της ΕΝΠ, αποδέχεστε ότι έχετε αναγνώσει, κατανοήσει και αποδεχτεί τους Όρους αυτούς, καθώς και τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο, οι οποίοι θεωρούνται αναπόσπαστο τμήμα των παρόντων όρων.

2. Δικαιώματα Κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας: Με την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας, ο κάτοχος δικαιούται την είσοδο στο Γήπεδο, που ορίζεται ως έδρα της ΕΝΠ, για την παρακολούθηση των Αγώνων του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου Κύπρου και των φιλικών αγώνων της ομάδας, κατά τη διάρκεια της Αγωνιστικής Περιόδου 2021 – 2022.

3. Απώλεια Εισιτηρίου Διαρκείας: Σε περίπτωση απώλειας ο κάτοχος του Εισιτηρίου Διαρκείας πρέπει να επικοινωνήσει αμέσως με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΕΝΠ, στο τηλέφωνο 23827329.

4. Απαγόρευση μεταβίβασης ή παραχώρησης του Εισιτηρίου Διαρκείας: Το Εισιτήριο Διαρκείας είναι προσωπικό. Δεν παραχωρείται και δεν μεταβιβάζεται η χρήση του καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε άλλο πρόσωπο. Εάν διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιείται από πρόσωπο άλλο από εκείνο, που

αναγράφεται στο Εισιτήριο Διαρκείας, η ΕΝΠ θα διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το Εισιτήριο και να απαγορεύσει την είσοδο του προσώπου που το κατέχει στο Γήπεδο.

5. Επιστροφή Εισιτηρίου Διαρκείας. Μετά την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας δεν επιτρέπεται η επιστροφή του Εισιτηρίου, ο μερικός ή ολικός συμψηφισμός, ή η επιστροφή χρημάτων.

6. Απαγόρευση ανταλλαγής, μεταπώλησης και εν γένει εμπορίας Εισιτηρίων Διαρκείας: Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η εν γένει εμπορία των Εισιτηρίων Διαρκείας, καθώς και η προμήθεια τους για λογαριασμό τρίτων στο πλαίσιο εμπορικής ή επιχειρηματικής δραστηριότητας. Επιπλέον, απαγορεύεται η χρήση των Εισιτηρίων για πολιτικούς, εμπορικούς, διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς προβολής (επί παραδείγματι ως βραβεία σε διαγωνισμούς), εκτός αν έχει δοθεί έγγραφη έγκριση από την ΕΝΠ. Σε διαφορετική περίπτωση η ΕΝΠ διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει οποτεδήποτε σε ακύρωση των εν λόγω Εισιτηρίων.

7. Αναβολή – Ματαίωση και Διεξαγωγή του Αγώνα “κεκλεισμένων των θυρών”: Σε περίπτωση αναβολής, ματαίωσης ή διεξαγωγής του Αγώνα “κεκλεισμένων των θυρών” οποιουδήποτε Αγώνα, οι κάτοχοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα για αποζημίωση οποιασδήποτε μορφής.

8. Επιβολή τιμωρίας στην ΕΝΠ ή αλλαγή έδρας της ΕΝΠ: Σε περίπτωση τιμωρίας για οιονδήποτε λόγο της έδρας της ΕΝΠ ή σε κάθε περίπτωση αλλαγής του αγωνιστικού χώρου, που χρησιμοποιείται ως έδρα της ΕΝΠ ή για οποιονδήποτε λόγο, το Εισιτήριο Διαρκείας θα ισχύει για το Γήπεδο, που θα οριστεί ως έδρα της και θα δίδεται προτεραιότητα στους κατόχους

Εισιτηρίων Διαρκείας.

9. Ευθύνη της ΕΝΠ: Η ΕΝΠ δεν θα φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν αξιώσεις κατόχου Εισιτηρίου Διαρκείας προς αποζημίωση από ζημίες, απώλειες ή έξοδα που προκύπτουν λόγω ακύρωσης, αναβολής ή αλλαγής ώρας, ημερομηνία και τόπου διεξαγωγής του Αγώνα για οποιονδήποτε λόγο.

10. Συμμετοχή σε επεισόδια – ανάρμοστη συμπεριφορά κατόχου: Σε περίπτωση συμμετοχής του κατόχου σε επεισόδια ή άλλες πράξεις και ενέργειες, που δεν συνάδουν με τη φίλαθλη ιδιότητα και/ή αποτελούν δυσφήμιση για τον αγώνα, το άθλημα, την ΕΝΠ, τους αθλητές της, η ΕΝΠ διατηρεί το δικαίωμα άμεσης απομάκρυνσης του κατόχου από το Γήπεδο και/ή απαγόρευσης της εισόδου του σε αυτόν και/ή σε μελλοντικό/ους Αγώνα/ες και/ή ακύρωσης και απαγόρευσης της χρήσης της συγκεκριμένης Κάρτας Διαρκείας χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και χωρίς καμία αποζημίωση.

11. Ευθύνη κατόχων: Οι κάτοχοι ευθύνονται έναντι της ΕΝΠ για οιαδήποτε υπαίτια πράξη ή παράλειψη τους, η οποία αντιβαίνει σε διάταξη νόμου ή παραβιάζει τους παρόντες Όρους, καθώς και τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο προς αποκατάσταση κάθε ζημίας, θετικής και αποθετικής, που αυτή θα υποστεί από τις ενέργειες, πράξεις και την εν γένει

συμπεριφορά του κατόχου κατά τη διάρκεια του Αγώνα.

12. Μη συμμόρφωση με Όρους: Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του κατόχου με έναν από τους παραπάνω Όρους, καθώς και με τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο, η ΕΝΠ διατηρεί το δικαίωμα να παρακρατήσει την Κάρτα Διαρκείας και να την ακυρώσει''.