ΕΝΠ βόλεϊ: "Αυτό που συνάντησα εδώ θα το ζήλευαν οι περισσότερες ομάδες στην Ελλάδα"


Με τις καλύτερες αναμνήσεις φεύγει από το Παραλίμνι ο προπονητής της Ένωσης στο βόλεϊ, Νίκος Ρουμελιωτης, ο οποίος εξήρε τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, αναφέροντας μάλιστα πως "αυτό που συνάντησα θα το ζήλευαν οι περισσότερες ομάδες στην Α1 Ελλάδας" .

Παράλληλα, ευχαριστεί το διοικητικό συμβούλιο της ΕΝΠ, τονίζοντας πως ήταν τιμή του που συνεργάστηκε μαζί τους. 

Αναλυτικά οσα αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

"Η αγωνιστική χρονιά τελείωσε πρόωρα λόγω πανδημιας και επαναπατριζομαι στην Ελλάδα με ανάμεικτα συναισθήματα αλλά τα περισσότερα ευχάριστα... 

Βρέθηκα στην ομάδα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και αυτό που συνάντησα θα το ζηλευαν  οι περισσότερες ομάδες στην Α1 Ελλάδας. Γήπεδο  παλάτι καινούργιο, πληρωμές σε όλους, ξένους και Κυπρίους κάθε 1 του μήνα, 3 ξένους και αλλάξαμε και έναν ακόμα μετά τα Χριστούγεννα προγράμματα στατιστικής βοηθούς και φροντίστες και φυσιοθεραπευτες. Ανθρωποι με αγάπη δίπλα στην ομάδα σε όλα τα ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ . Ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα με  ανθρώπους που έχουν τόσο μεγάλη αγάπη στο άθλημα. Θα θελα να ευχαριστήσω όλο το διοικητικό συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΊΟΥ VOLLEY ΓΙΑ ΤΗΝ ΆΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΠΟΥ ΕΊΧΑΜΕ ΌΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ  ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΓΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΎΡΙΟ ΛΟΥΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ. 

Ν. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ"