ΕΝΠ - ΑΝΟ: Γεμάτο αναμένεται να είναι το "Τάσος Μάρκου"


Σήμερα (18:00) είναι το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Ένωση και την Ανόρθωση στο "Τάσος Μάρκου", για τον επαναληπτικό αγώνα του κυπέλλου (2-3), που έβαλε την ομάδα του Παραλιμνίου σε θέση οδηγού για την πρόκριση στους "8" της διοργάνωσης.

Όπως πληροφορούμαστε, οι ιθύνοντες της Ένωσης περιμένουν αρκετό κόσμο στο γήπεδο, προκειμένου να… σπρώξουν όλοι μαζί την ομάδα σε μια σπουδαία πρόκριση. Από την πλευρά τους οι παίκτες, σε περίπτωση πρόκρισης, θα δώσουν το έναυσμα στους φιλάθλους να συσπειρωθούν και να στηρίξουν ακόμα πιο ζεστά στο μέλλον τις προσπάθειες που καταβάλλει η ΕΝΠ.

Από τη άλλη, παρά το 2-3 του πρώτου αγώνα, η Ανόρθωση έχει το ειδικό βάρος να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και αυτό θα επιδιώξει να κάνει με όλες της δυνάμεις. Ειδικότερα όταν μιλάμε για μια ομάδα, η οποία έχει απομακρυνθεί από τους αρχικούς της στόχους, ενώ παράλληλα δεν έχει καθόλου σίγουρη τη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Το κύπελλο είναι η τελευταία ελπίδα της ομάδας για να σωθεί η χρονιά. Για να συμβεί βέβαια αυτό, θα πρέπει να βάλει τουλάχιστον δύο γκολ.

Να πούμε ότι φέτος οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες άλλες τρεις φορές έχοντας αμφότερες από μία νίκη, ενώ ένα παιχνίδι εξήλθε ισόπαλο.

neAmmochostos.com