Ενοχλημένος ο ΣΚΑΙ μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του Γεωργίου με το MEGA


Σαν βόμβα έσκασε η «μεταγραφή» του Ανδρέα Γεωργίου στο MEGA και μάλιστα στα μέσα της σεζόν, όσο η σειρά, «8 λέξεις» συνεχίζει την πετυχημένη του πορεία στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Όλο αυτό το διάστημα και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ συνεχίζεται με τον ΣΚΑΙ να παρουσιάζεται ενοχλημένος από την ξαφνική απόφαση του Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος πήρε μια μεγάλη απόφαση, αρκετά πριν το φινάλε της σεζόν.

Αναλυτικό ρεπορτάζ παρουσίασε η πρωινή εκπομπή του Star/Οmega, στη «Φωλιά των Κου Κου»

«Αυτή τη στιγμή, η σειρά, «8 λέξεις», παραμένει στον αέρα του ΣΚΑΙ. Μια σειρά για την οποία υποθέταμε πως υπάρχει πολύ ζεστό κλίμα σε αυτή τη συνεργασία. Ένα κανάλι που στηρίζει έναν άνθρωπο και ξαφνικά βλέπουμε να ακούγεται η συνεργασία του με ένα άλλο κανάλι. Είναι λογικό να υπάρχει μια ενόχληση από την πλευρά του ΣΚΑΙ. Κάναμε ρεπορτάζ και μιλήσαμε με ανθρώπους του καναλιού. Είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα, υπάρχει μια ενόχληση είναι άβολα τα πράγματα», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Βέβαια αυτό που διευκρινίστηκε ήταν, ότι μία νέα παραγωγή του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλη Νικολάου ξεκινά στο Μega, με τους ίδιους να παραμένουν στο ΣΚΑΙ και να συνεχίζουν την συνεργασία τους με την επιτυχημένη σειρά «8 λέξεις».