Ένα...διαφορετικό τριήμερο Κατακλυσμού στην Αγία Νάπα



Κατά την φετινή χρονιά δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθούν οι τριήμερες εκδηλώσεις του Κατακλυσμού Αγίας Νάπας, Γιορτής Ψαριού και Φεστιβάλ Νερού, λόγω της πανδημίας του κορωνοιού. 


Όπως κάθε χρόνο εδώ και πάρα πολλά χρόνια έτσι και φέτος Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος  τελέστηκε Θεία Λειτουργία στο εξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας από την ενορία Παναγίας Αγίας Νάπας.

Ακολούθησαν βαρκάδες όπου πραγματοποιήθηκε Αγιασμός για τους πιστούς, τα σκάφη και τα θαλάσσια νερά της περιοχής. Η τελετή εμπλουτίστηκε με flyboard show. Με το πέρας της τελετής ακολούθησαν παραδοσιακή μουσική και τσιαττιστά. 

Ο Δήμος Αγίας Νάπας ευχαριστεί όλους όσους προτίμησαν να περάσουν το τριήμερο του Κατακλυσμού στην Αγία Νάπα.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέττου απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλο το προσωπικό του Δήμου που εργάστηκε αυτό το τριήμερο καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να εξηπηρετήσει όλους τους επισκέπτες στην Αγία Νάπα.

Ευχαριστεί επίσης τις επιχειρήσεις που παρ'όλες τις δύσκολες συνθήκες και την δύσκολη καλοκαιρινή περίοδο λόγω πανδημίας λειτούργησαν κανονικά εξηπηρετώντας όλο τον κόσμο.

Τελειώνοντας, ο κ. Ζαννέττου αναφέρει: "Ευχαριστώ επίσης την εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας, τους ιδιοκτήτες των σκαφών καθώς και τους μουσικούς και λαϊκούς ποιητές.

Φίλοι και φίλες, σίγουρα όπως όλος ο κόσμος έτσι και όλη η Κύπρος και ιδιαίτερα η πρωτεύουσα του τουρισμού Αγία Νάπα δηλώνει μάχημη και δυνατή στον αγώνα για αντιμετώπηση της κρίσης."