Ένα ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες έρχεται στην Αγία Νάπα (photos)


Ένα νέο ξενοδοχείο αποκλειστικά για ενήλικες ανοίγει τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2020, στην Αγία Νάπα.

Το Amarande (πρώην Bella Napa) βρίσκεται στην περιοχή Κρύου Νερού, 200 μέτρα από την παραλία Μαϊστράλι και δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Αγίας Νάπας.


2exo


3exo



4exo

Το ξενοδοχείο 168 δωματίων ενσωματώνει την κομψότητα, την άνεση και το minimal ύφος, σε μία εκλεπτυσμένη, φιλόξενη και μοντέρνα ατμόσφαιρα.

6exopisina

Πολυτελή δωμάτια και σουίτες
Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολυτελή δωμάτια με ή χωρίς θέα στη θάλασσα, signature σουίτες, penthouse σουίτες και prestige swim-up σουίτες.

13domatio

 


14domatio

 

15domatio

 

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια με γυαλί, ενώ τα περισσότερα διαθέτουν θέα στη θάλασσα.

16domatio

17domatio

18domatio

19domatio

Εγκαταστάσεις και υπηρεσίες

Στις εγκαταστάσεις και στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνονται εξωτερική πισίνα, πισίνα για παιδιά, γυμναστήριο, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, σπα, σάουνα, μασάζ και μίνι μάρκετ.

7exopisina

8nyxta

Τον εσωτερικό σχεδιασμό του κτηρίου ανέλαβε η Fivos Stavrides - Interior Architects.

9lobby

Εστιατόρια και μπαρ
Εκτός από το κύριο buffet εστιατόριο του ξενοδοχείου, το οποίο σερβίρει κάθε βράδυ και άλλη κουζίνα (κυπριακή, ελληνική, ιταλική, ανατολίτικη κλπ),  υπάρχει ένα a la carte εστιατόριο που σερβίρει εκλεκτή μεσογειακή κουζίνα, αλλά και ένα εστιατόριο στην πισίνα. Για ποτά, οι επισκέπτες μπορούν να πάνε στα μπαρ του λόμπι και της πισίνας.

22est

 

21est

 

23est

 

20est

Το μενού επιμελείται ο σεφ Αντώνης Νικολάου.

24est

 

25est

Το Amarande (Adults Only) θα υποδεχτεί ανανεωμένο τους επισκέπτες του τον προσεχή Ιούνιο και θα παραμένει ανοιχτό τουλάχιστον μέχρι τέλος Οκτωβρίου.


10lobby

 

11lobby

 

12lobby