Εν αναμονή κατάθεσης της ανάδοχης μητέρας του άτυχου βρέφους… Ανάδοχος κι άλλων παιδιών


Συνεχίζονται οι έρευνες για την ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό με το θάνατο του 20μηνου βρέφους που ξεψύχησε ενώ έτρωγε φαγητό – Οι ιατροί εντόπισαν μώλωπα στο μέτωπο του άτυχου αγοριού – Φως στα αίτια θα ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή – Διερευνά υπόθεση αφύσικου θανάτου η αστυνομία και λαμβάνει καταθέσεις

Με θλίψη παρακολουθεί η κοινή γνώμη την υπόθεση θανάτου του άτυχου βρέφους στην Ερήμη στην επαρχία Λεμεσού.

Το μικρό αγγελούδι έχασε άδικα τη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής όταν πνίγηκε καθώς το τάιζε η 40χρονη μητέρα του πολτοποιημένο φαγητό.

Πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας αναφέρει ότι το άτυχο μωράκι έφερε μώλωπα στο μέτωπο. Πρόκειται, όπως αναφέρουν πήγες, για μία διαπίστωση που έκαναν οι γιατροί του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε το 20μηνο βρέφος μετά το περιστατικό χωρίς ωστόσο να υπάρχει, μέχρι στιγμής, οτιδήποτε ενώπιον των αρχών για το εν λόγω θέμα.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αφύσικου θανάτου και αναμένεται να λάβει κατάθεση τόσο από τη μητέρα του άτυχου αγοριού όσο και από άλλα μέλη του οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του βρέφους αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του που θα διενεργηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Το αγοράκι ήταν ουαλικής καταγωγής και βρισκόταν σε ανάδοχη οικογένεια Ελληνοκυπρίων, η οποία φροντίζει και άλλα ανάδοχα παιδάκια.