Ελλάδα: Πέταξε το παιδί της από τον 5ο όροφο και αυτοκτόνησε



Σοκ στον Νέο Κόσμο. Μια γυναίκα πέταξε από το μπαλκόνι 5ου ορόφου το κοριτσάκι της και στη συνέχεια βούτηξε η ίδια στο κενό. Το συμβάν σημειώθηκε στις 16:30 στην οδό Προκοπίου Κατσαντώνη 10.

Η Κυριακή Τσορτανίδου, 42 ετών και το  κοριτσάκι μόλις 4 ετών Φωτεινή Σπυριδάκη, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στα νοσοκομεία Γεννηματά και Αγλαϊα Κυριακού αντίστοιχα, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, η μητέρα πρώτα πέταξε το μωρό της και στη συνέχεια, βάζοντας καρέκλες μπροστά στα κάγκελα ώστε να μπορέσει να τα υπερπηδήσει, πήδηξε κι η ίδια από τον πέμπτο όροφο.

Η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ήταν παντρεμένη και ο σύζυγος της είχε φυγεί από το σπίτι λίγα λεπτά πριν το συμβάν.

Σε κατάσταση σοκ είναι οι γείτονες, οι οποίοι είδαν την τραγωδία να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια τους.

Οι γείτονες την εκλιπαρούσαν να μην το κάνει

Ο κάτοικος του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές. Όπως αναφέρει στον φακό του zougla.gr, η γυναίκα πέταξε το κοριτσάκι της και στη συνέχεια ο ίδιος κι άλλη μια γειτόνισσα άρχισαν να της φωνάζουν να μπει μέσα και να μην κάνει το ίδιο. Δεν τους άκουσε...

Τραγική φιγούρα της ιστορίας, ο σύζυγος και πατέρας, ο οποίος μόλις κατέφθασε έξω από την οικία του, είδε τη γυναίκα και την κόρη του πεσμένες στην άσφαλτο...

 


ΠΗΓΗ:zougla.gr