Ελλάδα: Ομολόγησε ο 30χρονος τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς


Ο 30χρονος ομολόγησε τελικά τα ξημερώματα της Κυριακός ότι αυτός ήταν ο δράστης του εγκλήματος στη Φολέγανδρο, με θύμα την 26χρονη σύντροφό του και συνελήφθη.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, τσακώνονταν τις τελευταίες ημέρες. Το ίδιο και το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ βρίσκονταν σε κίνηση. Έβγαλε εκτός δρόμου το αυτοκίνητο και το έριξε στην βραχώδη πλαγιά 30 μέτρα, σε άλλα τόσα θα έπεφταν στην θάλασσα. Η κοπέλα βγήκε έξω, την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα. Χτύπησε σε κάποια βράχια και κατέληξε στη θάλασσα. Βούτηξε και αυτός στην θάλασσα για να την βοηθήσει αλλά όταν την βρήκε αναίσθητη σηκώθηκε και έφυγε.

Σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του και θα επιχειρηθεί εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην εισαγγελία Νάξου.

«Ήταν η κακιά η ώρα»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος ήταν αφυδατωμένος και σε κακή κατάσταση, ενώ όσα έλεγε ήταν ακατάληπτα. Το μόνο που φέρεται να είπε είναι πως «ήταν η κακιά η ώρα» και «μαλώσαμε, χάλασε η φάση».

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η τοπική εισαγγελία που επιλήφθηκε του θέματος, προτού η υπόθεση παραπεμφθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή ένα σκουλαρίκι της κοπέλας αλλά και κηλίδες αίματος. Βρέθηκε επίσης σπασμένο το κολιέ που φορούσε η άτυχη 26χρονη.

Η 26χρονη κοπέλα η οποία είχε καταγωγή από το Βέλο Κορινθίας και είχε σπουδάσει φαρμακοποιός, βρισκόταν στο νησί κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές σε κάμπινγκ μαζί με τον νεαρό φίλο της, ο οποίος έχει καταγωγή από το Βραχάτι Κορινθίας.

Η σορός της, το βράδυ της Παρασκευής μεταφέρθηκε με το «Διονύσιος Σολωμός» σε Νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου της, με τις Αρχές να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.