Ελεύθεροι οι Μασιάς και Κωνσταντίνου!


Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας οδηγήθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Αγίας Νάπας και ο Διαιτητής Ανδρέας Κωνσταντίνου αναφορικά με τις υποψίες για χειραγώγηση ποδοσφαιρικού αγώνα.

Ελεύθεροι και οι δύο υπό όρους αποφάσισε ο Δικαστής.  Σύμφωνα με τους όρους που τους τέθηκαν θα παρουσιάζονται τρεις φορές την εβδομάδα στους Αστυνομικούς σταθμούς Αγία Νάπα και Αραδίππου αντίστοιχα, θα παραδώσουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα  και θα δοθεί εγγύηση 75 χιλιάδες ευρώ με δύο αξιόχρεους εγγυητές. 

Να πούμε επίσης ότι στην αίθουσα, με το άκουσμα της απόφασης, υπήρχαν πανηγυρισμοί και χειροκροτήματα από τους συγγενείς.

Δηλώσεις Δικηγόρου Μασιά:

Σε δηλώσεις, ο δικηγόρος του Μασιά, κ. Τριανταφυλλίδης ανέφερε ότι "η πλευρά του Δημήτρη Μασιά έχει εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και πιστεύει ακράδαντα στην αθώωση του. Επί ευκαιρία θέλω να πω πως όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Το κλίμα σχημάτισε αντίθετη προς το τεκμήριο της αθωώσης και σε αυτό συνέβαλε και οι δηλώσεις αρμοδίων. Να αποδείξουν τα αδικήματα στο Δικαστήριο και όχι με δηλώσεις στα ΜΜΕ. Καταπατείται το δικαίωμα πως όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου."

Περισσότερα σε λίγο...