Ελευθερία Ελευθερίου για Eurovision: «Είχα μόνο 20€ στην τσέπη. Πέρασα πολύ δύσκολα...»


Η Ελευθερία Ελευθερίου πήρε θέση στον διαστημικό σταθμό του «Χιούστον το λύσαμε» σε μία απολαυστική συνέντευξη. Oι οικοδεσπότες βάλθηκαν να τεστάρουν τις γνώσεις τους στα κυπριακά χαρίζοντας άφθονες στιγμές γέλιου. Σε ποιον ανήκε η ιδέα για την ψεύτικη κόντρα με την Κατερίνα Στικούδη;

Αφού η τραγουδίστρια έδωσε την αποκλειστικότητα της βραδιάς στο δίδυμο του ΑΝΤ1 για το έτερο οικογενειακό της επώνυμο που είναι “Καπετάνιου” οι οικοδεσπότες βάλθηκαν να τεστάρουν τις γνώσεις τους στα κυπριακά χαρίζοντας άφθονες στιγμές γέλιου.

Με αυτά και με εκείνα η συζήτηση πήγε στο κεφάλαιο Eurovision. Η συμμετοχή της με το Aphrodisiac μπορεί να χάρισε την 17η θέση στην Κύπρο αλλά το τραγούδι αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό. Η ίδια ενθυμούμενη εκείνη την περίοδο παραδέχτηκε ότι οι αναμνήσεις της από τότε είναι «γλυκόπικρες».

«Πέρα από τη 17η θέση πήγαμε πάρα πολύ καλά. Τα νούμερα δεν σημαίνουν κάτι. Είναι τραγούδι που οι Eurofans έχουν αγαπήσει».

«Έχω μία γλυκόπικρη ανάμνηση. Δεν μπορούσα να στηρίζω και οικονομικά κάτι τέτοιο. Είχα πάρα πολλά έξοδα. Θυμάμαι πάρα πολύ έντονα που έπρεπε να πάρω το ταξί για να πάω στις πρόβες και είχα μείνει μόνο με 20€ στην τσέπη. Πέρασα πολύ δύσκολα, δεν είχα τις ανέσεις μου».

Τι είπε για την ψεύτικη κόντρα που έστησε με την Κατερίνα Στικούδη για το promo της συνεργασίας τους;

«Έπιασε πάρα πολύ. Αμέσως είδαμε followers. Βγήκαν haters και με έβριζαν ή έστελναν σε εκείνη και τη βρίζανε. Είχε πολύ πλάκα. Ήταν ιδέα του Βαγγέλη Σερίφη».