Ελευθερία Ελευθερίου: Αυτή ήταν η χειρότερη μου στιγμή στο παιχνίδι

Κρατάει τα ωραία από το Survivor, όπως τα έπαθλα φαγητού και το πάρτι της ένωσης. Η χειρότερή της στιγμή ήταν όταν την απομόνωσαν οι συμπαίκτες της.

«Έπαθα πρώτη φορά κρίση πανικού. Νόμιζα ότι δεν υπάρχει διέξοδος. Είχα σκεφτεί να φύγω πάρα πολλές φορές. Επί μία εβδομάδα ήταν πάρα πολύ έντονο στο μυαλό μου. Με σταμάτησε ο Καλίδης και ο Αλέξης και ο Κρις».


OhMyPair.com: Το eshop με τα μοναδικά γυναικεία παπούτσια! 


Θα ξαναέμπαινε  στο παιχνίδι; «Από τη στιγμή που βγαίνεις και το βλέπεις χάνει τη μαγεία του».
«Μου το χουν πει όλοι ότι θα ήταν ένα ωραίο σχήμα εγώ, ο Τριαντάφυλλος και ο Καλίδης. Δεν είναι τυχαίος ο Τριαντάφυλλος και θα ήθελα όταν βγει να κάνουμε κάτι».

«Πολλές φορές συζητούσαμε προσωπικά θέματα και όταν ερχόταν η κάμερα σταματούσαμε, ειδικά στην αρχή. Εγώ έχω ένα κόμπλεξ με τις κάμερες. Μετά ξεχνάς. Στην αρχή σκεφτόμουν πώς είναι το μαλλί και το μακιγιάζ. Μετά δεν σε νοιάζει τίποτα. Ήταν πολύ δύσκολες  οι συνθήκες. Υπήρχαν μέρες που ακόμα και αυτοί που πήγαιναν για το έπαθλο έλεγαν “να χάσουμε για να φύγουμε”».

Όσο για τον νικητή -αφού δήλωσε ότι στεναχωρήθηκε που έφυγε ο Μπάρτζης- βλέπει Ηλία ή Σάκη.
«Το πολύ μεγάλο σοκ το παθαίνεις μόλις μπεις στο παιχνίδι γιατί δεν τρως. Για τις γυναίκες είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα γιατί ξεκινούν τα ορμονικά. Στην πορεία κερδίζοντας τα έπαθλα παθαίνει ένα άλλο σοκ ο οργανισμός γι’ αυτό και τα κορίτσια πρηζόμαστε, έχουμε θέμα με το σώμα μας, δερματικά, γυναικολογικά. Σερβιέτες είχαμε. Υπήρχαν μέρες που έκλαιγα χωρίς να υπάρχει λόγος» είπε.

«Είχα συνηθίσει και βαριόμουν να πάω να κάνω νύχια και μαλλιά. Όταν είχα έρθει ξεχνούσα να κάνω και μπάνιο. Ένιωθα πάρα πολύ καθαρή» είπε

«Το κινητό δεν μου έλειπε καθόλου. Ακόμα και τώρα το αφήνω στην άκρη» συμπλήρωσε.