ΕΚΤΑΚΤΟ: Κυνηγοί εντόπισαν πτώμα στη Λεμεσό

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία μετά από πληροφορία για εντοπισμό νεκρού άνδρα στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κυνηγοί που βρίσκονταν σε δύσβατη περιοχή, κάτω από την αερογέφυρα από Επισκοπή προς Σωτήρα, εντόπισαν τον νεκρό άνδρα και κάλεσαν αμέσως τις Αρχές.

Στο σημείο, έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας για έρευνες, ενώ οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως η σορός πιθανόν να ανήκει σε πρόσωπο που δηλώθηκε ως ελλείπον.   

Στο επίκεντρο βρίσκεται η εξαφάνιση προσώπου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από τον περασμένο Ιούλιο, όταν είχε μεταβεί με ομάδα ομοεθνών του σε αγροτική περιοχή του χωριού Σωτήρα στην επαρχία Λεμεσού για πεζοπορία.

Σε κάποια στιγμή, ο αγνοούμενος σταμάτησε να ακολουθεί την ομάδα, με σκοπό να επιστρέψει στο σημείο όπου βρίσκονταν σταθμευμένα τα οχήματα τους, στον κύριο δρόμο μεταξύ των χωριών Καντού-Σωτήρας.

Αφού διαπιστώθηκε ότι αυτός δεν είχε επιστρέψει στα οχήματα τους, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Όπως προκύπτει από τις μέχρι στιγμής έρευνες, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας θεωρείται σχεδόν αποκλεισμένο, ενώ η σορός βρέθηκε σκελετωμένη, γεγονός που δείχνει πως το θύμα βρίσκεται στο σημείο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Κάτι που ενισχύει το σενάριο να πρόκειται για συγκεκριμένο ελλείπον πρόωσπο. 

Στη σκηνή έχει κληθεί και Ιατροδικαστής, όπως επίσης και η Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να ανασύρρει τη σορό που βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή.