Έκπληξη σε Βρετανό τουρίστα επιφύλαξε ο Δήμος Αγίας Νάπας! (pics)


Βρετανός ανακηρύχθηκε ανήμερα των γενεθλίων του μαζί με τη σύζυγό του σε «Πρέσβεις του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» για τις 25 επισκέψεις τους

Μεγάλη έκπληξη περίμενε τον βρετανό Kevin Owen ανήμερα των γενεθλίων του, μιας και μαζί με την σύζυγό του Christina τιμήθηκαν σήμερα Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019, και ανακηρύχθηκαν σε «Πρέσβεις του Τουρισμού της Αγίας Νάπας» σε ειδική τελετή που έγινε μπροστά από το καινούργιο σκηνικό που δημιούργησε ο Δήμος ειδικά για το σκοπό αυτό.

Η απονομή της αναμνηστικής πλακέτας και του ειδικού εμβλήματος του Δήμου, έγινε από τον Αντιδήμαρχο Αγίας Νάπας κ. Χρίστο Ζαννέτου, παρουσία των τριών παιδιών τους Rosie, Alice και Max, της Πολιτιστικού Λειτουργού του Δήμου κας. Μαρίας Τοφινή Τσαντίλα και του οικογενειακού τους φίλου Νίκου Τουμάζου.

Καλωσορίζοντας το ζεύγος ο κ. Ζαννέτου αφού πρώτα τους ευχαρίστησε, ανέφερε ότι η απονομή της ανώτατης διάκρισης είναι το ελάχιστο που ο Δήμος μπορεί να κάνει για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή του προς τα πρόσωπά τους τόσο για την έμπρακτη αγάπη αλλά και για την ιδιαίτερη προτίμηση που δείχνουν για την Αγία Νάπα.

Στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους της βράβευσής τους, για τη καθιέρωση του θεσμού του «Πρέσβη του Τουρισμού» από τον Δήμο καθώς και για το ηλεκτρονικό δίπλωμα, το οποίο θα τους αποστέλλεται στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.
«Οι 25 επισκέψεις σας στην πόλη μας», πρόσθεσε, «δείχνουν το μέγεθος της αγάπης σας προς την Αγία Νάπα κα αποτελεί ένα από τους κύριους λόγους για την ανάδειξή και καθιέρωση της πόλης μας σε ένα από τους πιο αξιόλογους τουριστικούς προορισμούς όχι μόνο της Μεσογείου αλλά και της Ευρώπης».

«Από σήμερα» πρόσθεσε ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας, «ανήκετε στην μεγάλη οικογένεια των δημοτών και των πιστών φίλων της Αγίας Νάπας»