Έκλεψε αυτοκίνητο στο Λιοπέτρι και βρέθηκε...Δερύνεια - Σκηνές Φαρ Ουέστ

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Κλάπηκε αυτοκίνητο στο κοιμητηρίο του Λιοπετριού και μετά ακολούθησαν σκηνές...φαρ Ουεστ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Νέα Αμμόχωστος, αλλοδαπός έκλεψε αυτοκίνητο γυναίκας που κατέβηκε στο κοιμητήριο στο Λιοπέτρι. Μόλις η ίδια το αντιλήφθηκε, τηλεφώνησε στα παιδιά της για να τους το αναφέρει. Αμέσως κινητοποιήθηκαν αρκετοί συμπολίτες μας, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκαν τα οδοφράγματα Δερύνειας και Στροβιλιών, προκειμένου να το έχουν στα υπόψιν, σε περίπτωση που ο δράστης προσπαθούσε να περάσει στα κατεχόμενα.

Έπειτα από λίγη ώρα τα δύο παιδιά της ιδιοκτήτριας εντόπισαν τον κλέφτη στη... Δερύνεια και τον ακινητοποίησαν. Στο σημείο βρέθηκε σαν...από μηχανής Θεός ένας πολίτης ο οποίος μόλις κατάλαβε τι γίνεται προσφέρθηκε να βοηθήσει τους δύο νεαρούς, προκειμένου να πάρουν πίσω το αμάξι της μητέρας τους και να παραδώσουν τον δράστη στην αστυνομία.

Την ώρα που ο πολίτης καλούσε την αστυνομία ο αλλοδαπός φέρεται να χτύπησε τους δύο νεαρούς και τράπηκε σε φύγη, για να αρχίσει έτσι...ανθρωποκυνηγητό. Ο 42χρονος πολίτης που προσφέρθηκε να βοηθήσει, έτρεξε και με...αυταπάρνηση κατάφερε να σταματήσει τον αλλοδαπό κλέφτη του αυτοκινήτου. Κατόπιν αυτού ο δράστης φέρεται να χτύπησε και τον 42χρονο πολίτη, ωστόσο στο τέλος, με την εμπλοκή και των παιδιών της ιδιοκτήτριας, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν  Όσο περίμεναν την αστυνομία, ο αλλοδαπός προσπαθούσε να τους πείσει να τον αφήσουν να ανοίξει την τσάντα του "για να τους... δείξει τα χαρτιά του" όπως συγκεκριμένα έλεγε. 

Αμέσως μετά, στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία η οποία συνέλαβε τον δράστη.

Αξιοσημείωτο - και... σοκαριστικό αν το σκεφτεί κανείς - είναι το γεγονός ότι στην τσάντα που ήθελε να ανοίξει ο κλέφτης για να τους δείξει υποτίθεται τα χαρτιά του, εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια! Στην ίδια τσέντα εντοπίστηκαν επίσης διαβατήρια, ναρκωτικά (κοκαΐνη), όπως επίσης και διάφορα τιμαλφή, η προέλευση των οποίων διερευνάται.

Ο αλλοδαπός δράστης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, φέρεται να αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι ανήκει σε...σπείρα, ενώ ο ίδιος καταζητείτο εδώ και έξι μήνες για άλλες υποθέσεις!

neAmmochostos