Έκλεισαν όλοι οι δρόμοι που οδηγούν προς το Τρόοδος λόγω χιονόπτωσης


Κλειστοί για όλα τα οχήματα είναι οι δρόμοι Πλατρών-Τροόδους, Καρβουνά-Τροόδους και Προδρόμου-Τροόδους, γύρω στις 7.00 το βράδυ της Παρασκευής, λόγω βαριάς χιονόπτωσης και συσσώρευσης χιονιού στο οδόστρωμα. Την ίδια ώρα, στις ορεινές περιοχές της Μόρφου δεν παρατηρείται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα στο οδικό δίκτυο, με τους δρόμους να είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα.

Βροχόπτωση σημειώνεται σε διάφορες περιοχές των αυτοκινητοδρόμων σε όλες τις επαρχίες, με το οδόστρωμα να είναι ολισθηρό. Επικίνδυνα ολισθηρό λόγω συσσώρευσης νερού, είναι το οδόστρωμα σε σημεία στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αμμοχώστου, στο τμήμα μεταξύ Αβδελλερού και Αγίας Νάπας. Σε περιοχές στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου-Λάρνακας, λόγω έντονης βροχόπτωσης, η ορατότητα είναι περιορισμένη. Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων καλούνται να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Στις αστικές περιοχές δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο, ωστόσο, λόγω των βροχών που σημειώνονται σε διάφορες περιοχές, συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή σε όσους θα διακινούνται στους δρόμους.

Επισημαίνεται ότι λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη. Προτρέπεται το κοινό όπως πριν τις διακινήσεις του, ενημερώνεται για την κατάσταση των δρόμων μέσω και των ανακοινώσεων που δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Οι ανακοινώσεις της Αστυνομίας αναρτώνται έγκαιρα στην ενημερωτική ιστοσελίδα της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στη σελίδα της Αστυνομίας στο Facebook (Facebook.com/cypolice), καθώς και στο λογαριασμό της Αστυνομίας στο Twitter (twitter.com/Cyprus_Police).