Έκκληση της επ. Διοίκησης Αμμοχώστου στο κοινό

Έκκληση στο κοινό να επισκέπτεται τα γραφεία της στη Λάρνακα και το Παραλίμνι, μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο, απευθύνει η Επαρχιακή Διοίκηση Αμμοχώστου.

Σε ανακοίνωση της η Επαρχιακή Διοίκηση Αμμοχώστου αναφέρει ότι «παρακολουθεί τις εξελίξεις αναφορικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού στη Κύπρο και έχει ως πρώτιστο μέλημά της, την υγεία των εργαζομένων και του κοινού, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες που εκδίδονται από τις αρμόδιες αρχές.

Σε συνέχεια των τελευταίων ανακοινώσεων της κυβέρνησης, η Επαρχιακή Διοίκηση Αμμοχώστου καλεί το κοινό όπως επισκέπτεται τα γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου στη Λάρνακα και το Παραλίμνι, μόνο για υπηρεσίες οι οποίες είναι απολύτως απαραίτητο να παρασχεθούν».

Προστίθεται ότι «το κοινό θα πρέπει να επικοινωνεί για να ορίζεται συνάντηση, σε περίπτωση που κρίνεται απαραίτητο να επισκεφθεί τα γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης και σε περίπτωση στην οποία χρειάζεται κάποια πληροφορία, χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική του παρουσία στον χώρο. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι για τη Λάρνακα το 24801002 και για την Αμμόχωστο το 23200922».

Ακόμα «το κοινό, σε περίπτωση που παρουσιάζει οποιαδήποτε συμπτώματα του κορωνοϊού, καλείται να αποφεύγει τη μετάβασή του στα γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης και να προβαίνει στις προβλεπόμενες ενέργειες, όπως καθορίζονται στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας».

Στην ανακοίνωση της η Επαρχιακή Διοίκηση Αμμοχώστου «ζητεί την κατανόηση του κοινού για πιθανή ταλαιπωρία λόγω της αναγκαστικής απουσίας μεγάλου αριθμού προσωπικού, αφού καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαχείριση της πρωτοφανούς κατάστασης την οποία βιώνει η Κύπρος».