Ειρήνη Καζαριάν: Σάλος με το "ροζ βίντεο" - Θα προβεί σε μηνύσεις η ίδια

Σάλος έχει προκληθεί από το δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» που ισχυρίζεται ότι η Ειρήνη Καζαριάν  πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο στο οποίο συμμετείχε στέλεχος της παραγωγής του GNTM.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για την ύπαρξη ενός βίντεο που φέρεται νσ δείχνει τη νικήτρια του reality μόδας, να συμμετέχει σε sex tape και να συμμετέχει σε ερωτική πράξη. Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα, το άλλο πρόσωπο που συμμετέχει στο βίντεο, φέρεται να είναι μέλος της παραγωγής του παιχνιδιού και συνεργάτης του καναλιού, το οποίο πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, βοήθησε ως αντάλλαγμα την παίχτρια να κερδίσει την πρώτη θέση και το χρηματικό έπαθλο.

Όπως αναφέρεται, στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, το υλικό αυτό τραβήχτηκε από τον ίδιο, με την κάμερα του κινητού του και στη συνέχεια διακινήθηκε στο φιλικό του κύκλο, μέχρι που έπεσε σε λάθος χέρια και βγήκε στη δημοσιότητα μέσω του «Μακελειού».

Σύμφωνα επίσης με το δημοσίευμα, το συγκεκριμένο βίντεο φέρεται να τραβήχτηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού, κάτι που δικαιολογεί κατά το συντάκτη του, τη σχέση δούναι και λαβείν των δύο πλευρών.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι ανυπόγραφο  και ελέγχεται η εγκυρότητα του. Ενώ, περισσότερα στοιχεία δε γίνονται γνωστά ούτε μπορεί να εξακριβωθεί στην παρούσα φάση η γνησιότητα του βίντεο, ενώ και η ίδια η Ειρήνη Καζαριάν, είναι έτοιμη συμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, να προβει σε μηνύσεις.