"Αν είναι να πέσουμε κατηγορία, θα το κάνουμε με ψηλά το κεφάλι"

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης, Κωνσταντίνος Φάνου, ο οποίος μίλησε για τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα και την προσπάθεια που έγινε στην ομάα. 

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα: «Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, με το εφιαλτικό ξεκίνημα που είχαμε, μετά από αυτό μπορούμε να κρατήσουμε το τελευταίο μισάωρο και την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές. Αν είχε μια ομάδα που έπρεπε να κερδίσει νομίζω είμαστε εμείς. Αυτό θέλει να περάσει και ο προπονητής μας, όσο υπάρχουν πιθανότητες για να μείνουμε κατηγορία, εμείς θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι. Αν είναι να πέσουμε κατηγορία, θα το κάνουμε με ψηλά το κεφάλι».

Για ότι δεν κέρδισαν στην έδρα τους: «Σίγουρα πριν το παιχνίδι δεν θέλαμε την ισοπαλία, αλλά τη νίκη, όμως συνεχίζουμε και κρατάμε τη πίστη και τη θέληση που δείξαμε τα τελευταία τριάντα λεπτά».

Για τις πιθανότητες της Ένωσης να μείνει κατηγορία: «Εμείς συνεχίζουμε να το βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να σπρώξουμε το κομμάτι παραμονή, όσο πιο μακριά γίνεται. Τα πράγματα είναι αρκετά ρευστά και πολύ δύσκολα. Θέλουμε εβδομάδα με εβδομάδα να παίρνουμε παράταση και να παλέψουμε μέχρι τέλους».

Για την κόκκινη της Νέας Σαλαμίνας: «Σίγουρα αν δεν δεχόταν κόκκινη η Νέα Σαλαμίνα τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα. Εκμεταλλευτήκαμε την αποβολή του Κονφέ, έκανε και κάποιες αλλαγές ο προπονητής μας και του βγήκαν. Στο τέλος του αγώνα ήταν απογοητευμένος που δεν κερδίσαμε».