Εγκαυματίας συγκλονίζει για την πυρκαγιά στην Αττική. Έκανε τα πάντα αλλά δεν κατάφερε να σώσει τη γυναίκα του

Συγκλονιστική μαρτυρία εγκαυματία της φονικής φωτιάς – Οι φλόγες έτρεχαν σαν δαιμονισμένες – Προσπάθησε να σώσει τη γυναίκα του αλλά δεν τα κατάφερε

Από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, ο κ. Μανέτας περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να σώσει τη γυναίκα του από την πύρινη λαίλαπα αλλά τελικά δεν τα κατάφερε

Την τραυματική του εμπειρία στη φωτιά της Αττικής, που στοίχισε μάλιστα και τη ζωή της γυναίκας του, κατέθεσε στο δελτίο ειδήσεων του Star ο Παναγιώτης Μανέτας, ένας εγκαυματίας από τον Νέο Βουτζά.

Η περιγραφή του τρόπου με τον οποίο ο ίδιος και η παραπληγική γυναίκα του έτρεχαν να ξεφύγουν από την πύρινη λαίλαπα, είναι συγκλονιστική. Δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι δεν έφυγε στιγμή από το πλάι της και έκανε το παν για να τη σώσει, η σύζυγος του κ. Μανέτα έχασε τη μάχη με τον θάνατο, ενώ ο ίδιος νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα.

«Πήρα τη γυναίκα μου με το καροτσάκι για να την προφυλάξω από τη φωτιά, όμως δυστυχώς έπεσε από το καρότσι. Πίσω μας ερχόταν η φωτιά, την τράβηξα από τα χέρια και πήγαμε σε ένα σπίτι κι εκεί καθίσαμε μέχρι να περάσει η φωτιά. Δυστυχώς όμως ήταν τόσο δυνατή η φωτιά που καήκαμε και οι δυο μας», είπε συγκινησιακά φορτισμένος ο κ. Μανέτας στη δημοσιογράφο τοτ Star.

«Έτρεχε με τέτοια ταχύτητα που δεν προλαβαίναμε να κάνουμε τίποτα. Ήταν δαιμονισμένη, την έβλεπες στα 300 μέτρα και έλεγες προλαβαίνω και με το που γυρνούσες το κεφάλι είχε φτάσει δίπλα σου. Δεν άντεξε η γυναίκα μου και έφυγε από τη ζωή» ανέφερε χαρακτηριστικά.