Εγκατέλειψαν 2χρονη σε διαμέρισμα να πεθάνει από ασιτία

Την άφησαν να "σαπίσει" σε ένα βρώμικο διαμέρισμα, χωρίς την κατάλληλη τροφή και φροντίδα για μήνες.

 

Ο λόγος για την 38χρονη Margaret Wade και την 37χρονη Marie Sweeney, οι οποίες φέρθηκαν απάνθρωπα στο άτυχο κορίτσι. Το θέαμα που αντίκρισε ένας από τους αστυνομικούς που βρέθηκε στο σπίτι-κολαστήριο, ήταν αποκρουστικό, όπως είπε ο ίδιος.

"Η κουζίνα ήταν τόσο γεμάτη από σάκους σκουπιδιών, που δεν υπήρχε αρκετός χώρος για να ανοίξει η πόρτα. Μερικά από τα σκουπίδια που βρέθηκαν το 2015 χρονολογούνται από δύο χρόνια νωρίτερα.

Σε ένα υπνοδωμάτιο, η ακαταστασία ήταν τόσο μεγάλη που το χαλί ήταν σχεδόν αόρατο", ανέφερε.

Το διαμέρισμα ήταν γεμάτο με σκουπίδια, απομεινάρια τροφίμων, ενώ υπήρχαν επίσης "εκατοντάδες" έντομα και μύγες εξαιτίας του χάους που επικρατούσε.

Μάλιστα, ένας επισκέπτης βρήκε το σπίτι "τόσο βρώμικο" που αρνήθηκε να μείνει.

Η μικρή Lauren Wade, βρέθηκε βρώμικη, πολύ αδύνατη και γεμάτη ψείρες. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο τον Μάρτιο του 2015, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και πέθανε λίγα λεπτά αργότερα, σύμφωνα με την Daily Records.

Σήμερα, οι Wade και Sweeney παραδέχθηκαν την κακομεταχείριση και την παραμέληση της μικρής καθώς και άλλων δύο παιδιών, τα οποία ευτυχώς επιβίωσαν. Μία εβδομάδα πριν τον θάνατό της Lauren, η Wade ανέφερε σε έναν γείτονα ότι η μικρή ούρλιαζε όλο το βράδυ, επειδή έβγαζε δόντια. Αυτό όμως δεν ήταν αλήθεια, καθώς το κοριτσάκι είχε βγάλει ήδη όλα του τα δόντια.

Οι δυο γυναίκες, θα μπουν στη φυλακή τον Ιανουάριο. Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και 15 χρόνια, θεωρούσαν τους εαυτούς στους "γονείς" της Lauren.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα - τον Ιούνιο του 2014 - ένας νοσηλευτής σχολείου έκανε μια απροσδόκητη επίσκεψη εν μέσω ανησυχιών, ενώ στη συνέχεια διαβιβάστηκαν πληροφορίες στους κοινωνικούς λειτουργούς.

Πηγή: protothema